Все-таки разом! Як зустріли Новий рік Селена Гомес і Джастін Бібер?

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 27: Singer/actress Selena Gomez and singerJustin Bieber arrive at the Vanity Fair Oscar party hosted by Graydon Carter held at Sunset Tower on February 27, 2011 in West Hollywood, California. (Photo by Craig Barritt/Getty Images) *** Local Caption *** Justin Bieber;Selena Gomez

У Джастіна Бібера на Новий рік були великі плани. А все тому, що у нього не вийшло відсвяткувати Різдво разом з Селеною. Саме тому він хотів відвести її подалі від усіх, щоб вони могли вдосталь насолодитися один одним.

Так що коли 31 грудня співачка вирушила з друзями в Мексику, вона жахливо засмутила фанатів «Джелени» (таке прізвисько дали їх парі шанувальники), тому що це означало, що вони з Джастіном не святкуватимуть разом. Але виявилося, що Бібер поїхав за своєю коханою в Мексику (про це ми дізналися після того, як в Мережу потрапили Селфі працівників аеропорту з співаком).

А тепер інсайдери заявляють, що Джастін прилетів туди на приватному літаку в суботу і одразу ж оселився на віллі в 10-и хвилинах від Селени. Закохані відсвяткували Новий рік разом, насолоджуючись салютом над океаном.

Поділись


Новини партнерів