Дрю Беррімор розповіла про своє шалене дитинство: “Мама одягала мене, як 80-річну жінку”

BROOKLYN, NY - NOVEMBER 13: Drew Barrymore attends Glamour's 2017 Women of The Year Awards at Kings Theatre on November 13, 2017 in Brooklyn, New York. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour)

Зіркою лютневого номера журналу InStyle стала 42-річна Дрю Беррімор – актриса розповіла в інтерв’ю про доньок, п’ятирічну Олів і трирічну Френкі, а також згадала своє дитинство. Виконавиця головної ролі в серіалі ” Дієта з Санта-Кларіта ” (Santa Clarita Diet) з’явилася на декількох обкладинка глянцю, велика частина яких була присвячена її дитячим фотографіям.

Актриса частково повторила образи, в яких виходила у світ, коли була зовсім юною, але вже відомою актрисою (дебют Дрю в кіно відбувся в п’ятирічному віці).

“Коли мені було шість років, мама одягала мене, як маленьку 80-річну жінку”,
– сказала актриса, розглядаючи свої старі фотографії.

Роздивляючись архівні кадри, Беррімор відзначила, що серед них немає сімейних і домашніх знімків.

“Немає жодної фотографії, зробленої вдома, як ніби я ніколи і не була вдома в той час … У мене не було родини, я працювала завжди, скільки себе пам’ятаю. Кумедно, що зараз мене і обценьками не витягнеш з дому”,
– сказала актриса.

Не секрет, що в ранньому віці у Дрю почалися проблеми з алкоголем і наркотиками – в 13 років вона вперше потрапила в реабілітаційний центр.

“У моєму житті було багато заколотів. Лютість, і гнів були в мені завжди. Я не переношу, коли наді мною панують”,
– додала Беррімор.

Вона зізналася, що в певний момент відчула, що втомилася від важких сюжетів в кіно і захотіла розповідати тільки радісні і оптимістичні історії. А що стосується позитивних емоцій поза екраном, то, за словами Дрю, щасливою вона стала, коли народилися її доньки.

“Мої дівчатка змусили мене зупинитися. Вони змушують весь світ стояти на місці. Це любов, яку я завжди хотіла пізнати”,
– сказала актриса про материнство.

Поділись


Новини партнерів