Кендалл Дженнер зняла вагітну сестру Кайлі для обкладинки глянцевого журналу

Кайлі Дженнер пропала з радарів громадськості влітку цього року, після того як була оприлюднена новина про її вагітність. Шанувальники чекали від зірки хоча б звісточки, сподіваючись, що Різдво стане для Кайлі приводом завершити своє утримання від суспільного життя. Частково ці очікування виправдалися – вчора були оприлюднені відразу дві фотографії Кайлі, правда, жодна з них не дає навіть маленького натяку на її цікаве положення.

Кайлі стала героїнею обкладинки нового номера журналу LOVE. ЇЇ портрет прикрасив титульний лист глянцю, а над створенням матеріалу трудився сімейний підряд Дженнер. Автором фотосесії виступила старша сестра Кайлі – Кендалл, а інтерв’ю у неї взяла матір – Кріс Дженнер.

З’явилася нова фотографія Кайлі і на сторінці в соціальній мережі Snapchat Хлої Кардашьян. Старша сестра Кайлі, яка також знаходиться в положенні, виклала знімок, на якому обидві позують будинку під час сімейного Різдва.

За даними інсайдерів, останні кілька місяців весь час Кайлі займає підготовка до майбутнього материнства: вона працює над дизайном дитячої і замовляє товари для малюків через інтернет. З майбутнім батьком – репером Тревісом Скоттом – відносини у Кайлі, як діляться інсайдери, складаються відмінно. Єдине, про що вона шкодує, що не може скласти йому компанію в гастрольному турі і їм доводиться часто розлучатися. Наближені до зоряної сім’ї джерела також повідомляють приблизну дату появи на світ дитини Кайлі і Тревіса – 4 лютого.

Поділись


Новини партнерів