Майкл Дуглас оприлюднив першу фотографію та назвав ім’я новонародженої внучки

Днями 73-річний актор Майкл Дуглас вперше став дідусем: у його старшого сина, 39-річного Кемерона Дугласа, і його коханої – інструктора з йоги Вівіан Тібес – народилася дочка. Кілька годин тому Майкл опублікував в Facebook фотографію новонародженої внучки і оприлюднив її ім’я – Луа Іззі. Останнє було дано їй на честь прадідуся, знаменитого актора – свідка і учасника “Золотої ери Голлівуду” 101-річного Кірка Дугласа. Перша частина його імені – Ісер (Іззі) Данилович, він народився в місті Амстердам, штат Нью-Йорк, в єврейській родині. Батьки Іззі, ще до народження сина, емігрували з Російської імперії в США і згодом американізували прізвища та імена всієї своєї родини. Так Іззі Данилович став Кірком Дугласом.

“Вітаю мого сина Кемерона і милу Вівіан з народженням їх дочки Луї Іззі”, – підписав фото Майкл.

Новоспечений батько Кемерон нещодавно пройшов лікування в спеціалізованому будинку для реабілітації та адаптації злочинців. Зараз він пише мемуари про своє перетворення з спадкоємця голлівудської династії в ув’язненого. До слова, три тижні тому Кемерон з’явився разом з батьком і вагітною коханою на прем’єрі фільму з промовистою назвою “Хрещена мати кокаїну” (Cocaine Godmother: The Griselda Blanco Story) з Кетрін Зетою-Джонс, дружиною Майкла Дугласа, в головній ролі. Сам Кемерон свого часу був заарештований саме через наркотики.

У недавньому інтерв’ю виданню People Кемерон зізнався, що у нього чудові стосунки з батьком:

“У важкі часи ми схильні зближуватися один з одним. У нас з батьком приголомшливі відносини. Мені подобається проводити з ним час, і я буду проводити з ним стільки часу, скільки зможу.”

Поділись


Новини партнерів