Дакота Джонсон з мамою Мелані Гріффіт і бабусею Тіппі Хедрен знялася в новій фотосесії

28-річна актриса Дакота Джонсон, яка нещодавно підтвердила свій роман з 40-річним Крісом Мартіном, взяла участь у фотосесії для журналу Hollywood Reporter разом зі своєю мамою Мелані Гріффіт, батьком Доном Джонсоном і бабусею тіппі хедрен.

Як розповіла зірка фільму “50 відтінків сірого” (The 50 Shades of Grey), члени її зоряної сім’ї дали їй декілька порад, перш ніж вона вирішила піти по їх стопах і стати актрисою. Бабуся Дакоти розповіла, що свого часу вона відмовилася від роботи з Альфредом Хічкоком, який її переслідував, і стала прикладом сильної жінки для Мелані Гріффіт, а потім і для її дочки.

“Мене вчили поважати себе і бути сильною. До цього моменту ніхто з моєї родини не говорив мені про те, що потрібно бути обережною. Іноді люди, у яких є велика влада, будуть готові зробити що завгодно”,

– розповіла Дакота.

Безумовно, подібні спогади нахлинули на бабусю актриси в зв’язку з скандалом навколо справи Харві Вайнштейна і подальшими заявами актрис і інших представниць шоу-бізнесу про сексуальні домагання, тому вона і вирішила застерегти онуку і згадала про свій невдалий досвід.

Поділись


Новини партнерів