Ріанна випустила лінійку помад для сміливих людей

Косметичний бренд Ріанни “Fenty Beauty” продовжує радувати шанувальників співачки новими яскравими продуктами. Ще не встиг вщухнути галас навколо матової помади королівського червоного кольору, яку Барбадоська красуня нещодавно представила публіці, як Fenty Beauty анонсували вихід нової колірної гами помад Mattemoiselle.

У лінійку увійшли 14 незвичайних відтінків: жовтий, фіолетовий, оливковий, синій, помаранчевий і інші. «Я хотіла, щоб будь-який колір колекції добре виглядав на всіляких відтінках шкіри. Моя головна мета – довести, що помада – це весело, а не страшно», – зазначила Ріанна. Співачка на особистому прикладі показує, як носити настільки незвичайні кольори і при цьому виглядати гармонійно.

У продаж нова колірна лінійка помад Mattemoiselle надійде 26 грудня. Незважаючи на швидке надходження на ринок, представники компанії поки не повідомляють ціну на даний продукт. Судячи з усього, вихід цієї лінійки приурочений до новорічних свят, адже така помада може стати прекрасним подарунком для будь-якої модниці.

Поділись


Новини партнерів