Скарлетт Йоханссон провела недільний вечір з коханим на ковзанці

Одна з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду Скарлетт Йоханссон призупинила гонку за нагородами і титулами – її ім’я не значиться в списку лауреатів жодної великої премії цього року. Замість цього вона вважає за краще підтягувати хвости в питаннях особистого життя. Ось уже кілька місяців громадськість з інтересом спостерігає за розвитком її роману зі сценаристом і актором шоу “Сьогодні ввечері в прямому ефірі” (Saturday Night Live) Коліном Жостом.

Минулі вихідні Скарлетт і Колін провели разом, і як би вони не хотіли сховатися від уваги папараці, їм цього зробити не вдалося. Фотографи підстерегли пару на ковзанці Рокфеллер-центру в Нью-Йорку – недільний вечір закохані провели, катаючись на ковзанах і зігріваючи в обіймах один одного.

В кінці листопада Скарлетт і Колін, роман яких почався ще влітку, прийняли рішення оголосити про свої почуття всьому світу. Вони вперше вийшли у світ в статусі пари, ставши гостями вечора American Museum of Natural History Gala в Нью-Йорку. Нехай по червоній доріжці музею вони дефілювали порізно, але все ж позувати разом в кулуарах заходу не відмовилися. Вони ніжно обіймалися і не зводили один з одного очей.

“Вони дуже закохані. У них все серйозно. Вони обидва з повагою ставляться до професійної діяльності та завантаженості один одного, постійно надають підтримку. Скарлетт дуже з ним щаслива”, – розповіло джерело журналу People.

Поділись


Новини партнерів