Дрейк мріє про побачення з Анджеліною Джолі

BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 05: Honoree Angelina Jolie attends the 21st Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel on November 5, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for HFA)

Схоже, що канадський репер Дрейк сумує за довгими і серйозними стосунками. Колишні дівчата 31-річного артиста Ріанна і Белла Хадід про нього не згадують, а потенційні – відмовляють. У числі останніх виявилася і голлівудська актриса … Анджеліна Джолі!

Виконавець пісні Hot Line Bling опублікував в своєму Instagram-акаунті фото, на якому зображено, як він один сидить за столом в ресторані з похмурим обличчям. Поруч з Дрейком стоїть порожній стілець, на якому він зазначив Джолі (ну, або спробував, адже зазначив він фан-сторінку зірки).

“Відмовила мені”,

– пожартував репер.

Побачення з Анджеліною (яка розлучилася з Бредом Піттом ) залишиться, мабуть, тільки в мріях Дрейка. Але в реальному житті співак уже проявляв інтерес до голлівудських актрис. У 2016 році репер кілька разів публікував милі знімки з Дженніфер Лопес. Однак їх роман не тривав довго, а пізніше сам Дрейк розповідав, що між ними “не було нічого серйозного”.

“Вони подобалися один одному і просто весело проводили час”,

– розповідло джерело.

Поділись


Новини партнерів