Девід і Вікторія Бекхем відвідали різдвяну вечірку в Лондоні

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 14: David Beckham and Victoria Beckham leaving the Connaught Hotel on December 14, 2017 in London, England. (Photo by Mark R. Milan/Ricky Vigil M/GC Images)

Минулий вечір для 43-річної Вікторії Бекхем видався насиченим: дизайнер приймала гостей у своєму новому лондонському бутіку на різдвяній вечірці, організованій спільно з британським Vogue. Підтримати зірку прийшов не тільки головний редактор Едвард Еннінфул і інші співробітники видання, але і члени сім’ї: батьки, сестра і, звичайно, чоловік Девід.

Перед папараці, які чатували пару на вулиці, чоловік і жінка з’явилися, тримаючись за руки. Вікторія в цей вечір була в червоній сукні, до якої підібрала човники і клатч, посипані глітером, а Девід, як зазвичай, був неперевершений в бежевому тренчкоті (з нарядом дружини гармоніювали його червоні шкарпетки).

Після вечірки, де Вікторія встигла зробити Селфі з усіма бажаючими, пара вирушила на сімейну вечерю в ресторан: були присутні тільки дорослі – діти Девіда і Вікторії в цей вечір залишилися вдома.

Поділись


Новини партнерів