Зірка “Теорії великого вибуху” Мелісса Рауш вперше стала мамою

Виконавиця однієї з головних жіночих ролей у серіалі “Теорія великого вибуху” – 37-річна Мелісса Рауш – вперше стала мамою. У актриси і її чоловіка, сценариста і продюсера Вінстона Рауша – народилася донька Седі. Про це Мелісса повідомила в Instagram.

“Я на сьомому небі від щастя, тому що можу поділитися з вами радісною новиною – у нас народилася чудова дівчинка Седі Рауш. Наші серця переповнені любов’ю до неї. Я не могла уявити, що дорога до цієї події буде такою непростою. Всім, хто все ще знаходиться на ній, я сьогодні посилаю промені любові”, – написала Мелісса.

Про свою вагітність Мелісса оголосила в липні досить несподіваним чином. Актриса написала розгорнуте есе на сайті американського Glamour, де в тому числі розповіла про викидень, який вона пережила в минулому, про депресію, що послідувала за ним, про заздрість до інших вагітних жінок і інші серйозні психологічні проблеми. Своїм відвертим зізнанням Мелісса вирішила звернутися до всіх жінок, які переживають або пережили подібні трагедії.

“Викидень, який я пережила, став однією із найсумніших подій в моєму житті і послужив причиною зародження глибокої депресії. Я навіть не можу передати, що ти відчуваєш, коли бачиш на ультразвуковому екрані свого малюка і його маленьке сердечко, яке завмерло без руху, тоді як ще два тижні тому воно билося і мерехтіло. Зрозуміло, після викидня в моєму житті траплялися і хороші моменти, але темні спогади минулого поверталися неминуче. Дата, до якої повинен був народитися мій малюк, стала меморіалом розтрощеної мрії.

Я говорила собі: “Ей, люди переживають моменти і гірше”, волала до свого розуму … Але проблема в тому, що подібні моменти не обговорюються в нашому суспільстві, жінки не знають як це пережити, немає ніякого рішення і шаблону, куди направити ці емоції … у мене з’явилося відчуття провини, я нескінченно шукала причину, що я могла зробити не так, перегравала кожен день своєї вагітності в пошуку того епізоду, який міг нашкодити малюкові.

Будь ласка, знайте: якщо сталося так, ви не зробили нічого поганого! Немовлята народжуються навіть в абсолютно екстремальних умовах. Якби це була життєздатна вагітність, дитина з’явилася б на світ. Близько 15-20 відсотків вагітностей закінчуються викиднем. Ви нічого не можете з цим вдіяти. Не звинувачуйте себе ні в чому!”

Поділись


Новини партнерів