Кеті Холмс завітала на відкриття магазину свого коханого Джеймі Фокса

NEW YORK, NY - APRIL 18: Actress Katie Holmes attends the 11th Annual Chanel Tribeca Film Festival Artists Dinner at Balthazar on April 18, 2016 in New York City. (Photo by Jemal Countess/Getty Images)

38-річна Кеті Холмс і 49-річний Джеймі Фокс, які вперто заперечували свій роман протягом довгого часу, нарешті більше не ховаються. Вчора колишня дружина Тома Круза прийшла на відкриття флагманського магазину сонцезахисних окулярів свого коханого Джеймі Фокса в Нью-Йорку. Одягнена в чорну сукню, туфлі-човники і пальто коралового кольору, актриса не ховалася від папараці, а, навпаки, із задоволенням позувала фотографам. І, до речі, сяяла від щастя.

Незважаючи на те, що відносини Кеті Холмс і Джеймі Фокса тривають ось уже чотири роки, свій роман пара підтвердила відносно недавно. Протягом декількох років закохані намагалися не попадатися на очі журналістам і фотографам, хоча їх регулярно бачили разом. А на питання, що їх пов’язує, ці майстри конспірації відповідали, що вони просто друзі.

Але все змінилося після того, як закінчився шлюборозлучний договір Кеті з колишнім чоловіком 55-річним Томом Крузом. Згідно з ним, вона не мала права виставляти напоказ своє особисте життя. В іншому випадку Кеті не отримала б кругленьку суму в 9,8 мільйона доларів від колишнього чоловіка.

Тепер же, цілком ймовірно, спільні виходи Кеті Холмс і Джеймі Фокса в світ відбуватимуться набагато частіше, адже ховатися їм більше нема чого.

Поділись


Новини партнерів