Джастін Бібер переїжджає жити до Селени Гомес

Західні ЗМІ з посиланням на джерела повідомили про те, що Селена Гомес і Джастін Бібер вирішили жити разом. Крім того, днями близько особняка співачки в Лос-Анджелесі помітили вантажівку для перевезення.

«Джастін вже перевозить свої речі до Селени. Він перевіз до неї свої бейсбольні кепки і купу одягу. Селена не проти, вона купила йому зубну щітку і інші необхідні предмети, щоб йому було комфортно», – розповів інсайдер виданню Life & Style.

Нагадаємо, що пара вже зустрічалася в 2010 році, тоді їх відносини були серйозними, але далеко не ідеальними: вони постійно розлучалися, а потім мирилися. Причиною конфліктів була поведінка Джастіна, який, за чутками, зраджував Селені. Зараз закохані намагаються почати все з чистого аркуша. За деякими даними, пара шукає особняк для спільного проживання, якесь відокремлене місце, де вони зможуть насолоджуватися спокоєм.

«Вони втомилися від всього цього божевілля, яке твориться навколо них. Селена і Джастін мріють про просте сімейне життя в якомусь тихому районі в передмісті Лос-Анджелеса. Гроші для них – не проблема. Зараз вони шукають будинок приблизно за 15 мільйонів доларів », – розповіло джерело.

Поділись


Новини партнерів