Моделювання зачіски — це процес, який є найважливішим для створення іміджу. Багатьом представницям прекрасного полу приходиться укладати волосся щодня. Головна мета, яку намагаються досягти дівчата — скорочення часу на перукарські маніпуляції задля отримання бажаного результату. Проблему вирішує вирівнювач для волосся. Цей прилад дозволяє створювати безліч зачісок за короткий проміжок часу. За його допомогою вдається приборкати навіть неслухняну шевелюру.

Безпечне вирівнювання волосся

Робити укладку завдяки термічному впливу — досить популярна процедура. Багато жінок виконують її щодня для формування зачіски. Чи це не погіршить стан волосся? Високі температури мають негативні наслідки, але щоб завадити цьому бажано використовувати засоби для захисту. Якщо мова йде про вирівнювачі, то слід відзначити, що виробники намагаються знизити негативні наслідки їх експлуатації.

Наявність керамічних пластин дає можливість зберегти здоровий стан шевелюри. Рівномірний нагрів значно знижує негативний вплив, прилад обережно випрямляє, не руйнуючі структуру волосся. Титанові  насадки дуже швидко нагріваються, це скорочує час на створення зачіски. Волосся, яке потребує дбайливого догляду, краще укладати за допомогою вирівнювача з турмаліновими пластинами. Це вдалий вибір для запобігання електризації та розпушування шевелюри.

Як створити неперевершені локони

Випрямляч для волосся можна використовувати для створення кучерів. При чому накрутку припустимо зробити дрібною або ж сформувати крупний завиток. Красуням вдається створити локони, як у голлівудських зірок. Різниця полягає у способі формування зачіски.

  1. Накрутити відокремлені тонкі пасма так, щоб не захоплювати кінчики. Таким чином виходить створити ультрамодні локони.
  2. Зробити кучері, які б виглядали природно, вдається вирівнювачем, якщо попередньо формувати джгути, а потім їх завивати.
  3. Утворити дрібні локони можна за умови, що прядки будуть заплетені у косички. Достатньо прогріти їх по всій довжині, міцно зажимаючи поміж пластин приладу.

Вирівнювач підходить для створення локонів на волоссі будь якої довжини. За його допомогою вдається сформувати зачіску, якщо виконана коротка стрижка. Головна умова — мати можливість захопити пасма приладом для укладання.

Як вибрати випрямляч

По перше треба визначити головні критерії: важливою може виявитись навіть якась дрібничка, наприклад довжина шнура.  Недорогі, але якісні та функціональні моделі випускає бренд Remington. Їх перевага у дбайливому ставленні до волосся. Навіть при щоденному використанню вони залишаться блискучими та доглянутими.

Уважно переглядайте функції, які характерні для конкретної моделі. Наприклад, датчик термозахисту здатен регулювати рівень нагріву поверхонь в залежності від рівня вологості волосся. Також у сучасних вирівнювачах відбувається блокування нагріву за потреби, пластини ніколи не перегріваються, що запобігає обпалюванню пасм, утворенню посічених кінчиків. У всіх моделях шнур може обертатися, що додає зручності у користуванні.