Кондиціонери бренду “Дайкін” пропонують цікаві рішення для невеликих офісів та квартир, приватних будинків, комерційних промислових приміщень. Потужні, але прості у використанні, вони оптимальні за вартістю і ресурсами, необхідними для обслуговування. Кондиціонер Дайкін купити в асортименті потужності та модельного ряду можна в онлайн-магазині “Ваш клімат”. Тут можна обрати зручний спосіб доставлення товарів та проконсультуватись з менеджерами щодо характеристики кондиціонера, підібрати оптимальний за технічними показниками та ціною, пристрій.

Інтернет магазин Ваш Клімат пропонує інноваційні та доступні рішення для бізнеса та приватних користувачів з усього асортименту кліматичної техніки. Якщо використовувати кондиціонери бренду Daikin, варто знати декілька особливостей цих пристроїв, що будуть корисні для власника приватного житла чи бізнес-приміщення.

Опція Flash Streamer

В багатьох моделях кондиціонерів бренду Daikin є вбудована функція Flash Streamer. За допомогою цієї функції:

  • генерують швидкісну хвилю електронів;
  • застосовують спеціалізовані фільтри;
  • коригують склад повітряної суміші в житловому і комерційному приміщенні.

Таким чином можна усунути неприємні запахи, нейтралізувати негативну мікрофлору та виловити за допомогою фільтрів, часточки шкідливого пилу.

Рівномірно-направлений розподіл повітря, що кондиціоноване

Холодне повітря, очищене і підготовлене для споживання користувачем, з кондиціонерів бренду Daikin поділяється рівномірно і спрямовується спочатку до стелі, а потім поступово опускається вздовж стін. Таким чином природне перемішування повітря дозволяє зберегти здоров’я користувачів і створити сприятливий, комфортний мікроклімат в житловому будинку або в приміщенні офісу.

Коригування вологості

Кондиціонери бренду в більшості своїх моделей розраховані на ефективне і якісне коригування вологості повітря. Датчики вказують на необхідність осушення повітря в разі його перенасичення вологою. Коригування відбувається в діапазоні від 40 до 60% вологості повітряної суміші. Це є одним із найкорисніших для людини показників вологості повітря в приміщенні.

Додаткові опції, що допомагають ефективно обслуговувати кондиціонери  бренду Daikin

Щоб спростити обслуговування кондиціонером, розробники встановлюють передні швидкознімні панелі. Для їх очищення можна застосовувати будь-який звичайний побутовий очищувач. Тобто для обслуговування кондиціонера не потребує додаткових витрат на придбання спеціалізованої побутової хімії. Також серед корисних опцій які є у більшості версій кондиціонерів від Daikin, варто зазначити наступні:

  • вбудований таймер керування кондиціонером з визначенням режиму роботи та його використання під час відсутності користувача;
  • точне управління швидкістю роботи охолоджувальної системи внаслідок чого кондиціонери мають дуже низький рівень вироблення технічного шуму під час роботи навіть на максимальних показниках потужності;
  • наявність функції автоматичного вмикання після припинення електропостачання з запам’ятовуванням базових параметрів, встановлених напередодні.