Український бренд одягу byMe – виплеканий з любові. Тут створюємо речі, що мають значення. Колекції, що розповідають про особливе. Ми прагнемо знайомити світ з українським, крізь зручні й стильні речі. Для цього залишаємо на них цінні деталі, що в них втілюємо важливі сенси. Прагнемо, аби обираючи бренд українського одягу byMe, ти хотіла б розповісти про нього світові.

Бренд жіночого одягу byMe: місія й цінності

Бренд жіночого одягу byMe покликаний закохувати з першої речі. Закохувати в якість, орнаменти й сенси. Ми прагнемо створювати речі, що мають значення. Саме тому ми, український бренд жіночого одягу byMe, досліджуємо, зберігаємо й плекаємо традиції, мову, історію й культуру нашого народу. Ми віримо, що українцям є чим пишатися. Тож
наша місія – розповісти про це. Магазин українсього одягу byMe – місце, де цінують
тебе й твій вибір. Хочемо, аби ти почувалася якнайкраще закохуючи в українське. Для
цього створюємо речі в широкій розмірній сітці, усі штани – у кількох довжинах, колекції – з щораз новими сенсами. ™ byMe – виплеканий із захоплення українським і любові до тебе.

Унікальний брендовий одяг від byMe: особливі колекції

Унікальний брендовий одяг від byMe – це речі з особливми сенсами. Ми прагнемо
розповісти світові якумога більше про українькі традиції, історію й культуру. Саме тому
створюємо жіночий одяг з розмаїттям сенсами, аби щораз закохувати в різне, та завжди однаково цінне. Кожна колекція неповторна й знайомить з важливим. Брендовий одяг для жінок від byMe – про сенси, що надихають. Нині на byme.ua
знайдеш 4 капсульні колекції.

  • Колекція «Закохувати в косівську кераміку» розповість про мистецтво. Це особлива колекція, якою ми хочемо познайомити світ із частиною культури Гуцульщини – історією в малюнках на косівській кераміці. У ній надихалися творчістю й історією косівських майстрів і майстринь. Речі з колекції втілили в тріаді кольорів, що їх найчастіше використовували в розписах: жовтому, зеленому й брунатному. Особливе місце посідає в колекції синій. Саме його заборинала використовувати радянська влада. Створили речі синьої барви на знак протетсу й відродження. У колекції знайдеш цінні деталі: на одязі вишили різні види глечиків, що їх розписували косівські митці й мисткині. Шукай глечик, що припаде до душі. Обирай дзбан, калач, баньку чи плесканку.
  • Колекція «Закохувати» познайомить із нашою місією. Це колекція базових речей, що в них розповідаємо цінності byMe. Одяг з колекції чудово підідйе на будь-яку подію й для будь-якого настрою. Адже він зручний і стильний. А ще – сповнений сенсів. На речах залишили бірку-нагадування «з а к о х у в а т и», аби завжди пам’ятати про нашу спільну місію: закохувати в українське.
  • Колекція «Довбуш» нагадує, що боротьба триває. Її створили в співпраці бренду byMe з FILM.UA та Всі. Свої. У ній розповідаємо історію Олекси Довбуша – лідера опришків і хороброго воїна, що до кінця боровся за свою землю. На речах з колекції залишили потужні цитати з фільму. Аби не забувати, що нині, як і 300 років тому, на кону гідність або забуття. На одязі знайдеш бартку – особливу зброю Олекси Довбуша. Вона завжди берегла його в боях. Пргнемо, аби жіночий одяг від виробника byMe з колекції «Довбуш» став оберегом для його власника чи власниці.
  • Колекція «Глек» закохує в затишок. У ній стоврили речі, що зігрівтимуть тебе цієї осені. Колекція прдеставлена светрами, спідницями й шкарпетками з елементами косівської кераміки й особливми бірками. Колекцію «Глек» – створена для твоєї  затишної осені.

Обирай купити брендовий одяг byMe, аби закохувти й закохуватись в цінні деталі.

Де купити жіночий одяг українського виробника byMe?

Купити жіночий одяг українського виробника byMe зможеш:

  • онлайн: на сайті чи в соціальних мережах. Тут знайдеш усі актульні моделі й розміри, дізнаєшся більше про сенси й ідеї,
  • у нашому шоурумі. Тут зможеш приміряти й обрати український одяг. Купити його зможеш щодня з 11:00 до 20:00. Чекаємо тебе за адресою Хрещатик 46. Бренд одягу byMe – закохує з першої речі.