Хоча початок вересня асоціюється з поверненням до школи, для багатьох з нас це ще й повернення до розпорядку дня та роботи після тривалих канікул. Варто зробити його максимально приємним, і правильне вбрання вам у цьому допоможе. Подивіться готові пропозиції осіннього робочого стилю в елегантному і повсякденному стилі і підготуйте свій гардероб до майбутнього сезону!

Елегантний стиль на роботу – як одягнутися за дрес-кодом?

Позачасові фасони, такі як двобортний жакет, спідниця-олівець, елегантні штани зі складками або вечірня сукня, стануть чудовою базою для осіннього офісного стилю. Якщо на вашій роботі діє формальний дрес-код, у вас трохи менше свободи дій щодо того, що ви носите, але ви все одно можете зібрати модне вбрання.

Усе, що вам потрібно зробити – це вибрати класику в сучасній інтерпретації. Хіт сезону – жіночі смугасті костюми в комплекті з жакетом з сильно окресленими плечима (як той, що представлений на подіумі Saint Laurent) і широкими штанами зі складками. Додайте білу сорочку, класичні туфлі на тонких підборах, і елегантний робочий образ готовий!

Ми також спостерігаємо новий підхід, за якого класичний офісний дрес-код трохи змінюється, набуваючи більш гнучких рамок. Високі підбори ділові жінки замінюють балетками на плоскій підошві або лоферами, а приталені костюми – вільними.

Обираючи формальний стиль для роботи, обирайте елегантні й водночас зручні предмети одягу, наприклад, широкі штани, ультрамодний твідовий піджак або білу сорочку з попліну. Стильного і професійного образу ви досягнете, додавши модні аксесуари – ремінь із золотою пряжкою, мінімалістичні прикраси і чорну шкіряну сумочку.

Куртка + джинси – ідеальний комплект для роботи в офісі

Куртка – один з найбільш позачасових предметів одягу, особливо для роботи. У вас є великий вибір фасонів і матеріалів. Ви можете зняти костюм і з’явитися в офісі в п’ятницю в повсякденній куртці та джинсах. Туфлі на низьких тонких підборах і сумка-скриня додадуть елегантності.

Осінній образ на роботу: повсякденний бізнес

Хоча на багатьох робочих місцях, як і раніше, діє формальний дрес-код, елегантний повсякденний одяг стає все більш прийнятним. Основа такого осіннього офісного стилю – жіноча сорочка трохи більшого розміру і штани-сигарети або жата модель з розкльошеними штанинами. Вибравши відповідне взуття (туфлі на підборах або мокасини) і верхній одяг (наприклад, плащ), ви створите модний і елегантний образ для роботи.

Синя сорочка – обов’язковий елемент мінімалістичного гардероба, а також один з наймодніших предметів одягу цього сезону – особливо модель чоловічого крою. Завдяки своїй універсальності сорочку можна використовувати як в елегантному, так і в повсякденному робочому стилі. Усе, що вам потрібно зробити – це вибрати строгі, приталені штани.

Ще один робочий стиль smart casual заснований на абсолютній класиці – білій сорочці та бежевих штанах, які ви можете використовувати у своєму вбранні цілий рік. Вибравши вільні, злегка об’ємні фасони і гладку зачіску, ви досягнете ділового образу з відтінком модного шику.

Комплекти для роботи з джинсами – повсякденний стиль

Якщо у вашому офісі немає суворого дрес-коду, сміливо вибирайте осінні робочі стилі з джинсами. Поєднуйте елегантну білу сорочку зі спортивним взуттям або ультрамодними черевиками челсі, які мають чудовий вигляд із класичними темно-синіми прямими джинсами. Біла сорочка має бути в кожному гардеробі!

Коли погода стане трохи прохолоднішою, поєднуйте робочі джинси з класичною водолазкою або пухнастим вовняним кардиганом. Кольорову палітру обирайте на основі нейтральних кольорів – бежевого, сірого та коричневого. Із взуття обирайте зручні кросівки (наймодніші моделі – Adidas Gazelle і Samba) або шкіряні ковбойські чоботи, які додадуть образу індивідуальності.

Як носити сукню на роботу?

Сукня – ще один універсальний предмет спецодягу. Наймоднішими цього сезону є довжини міді або максі, які мають гарний вигляд з курткою оверсайз і черевиками. Заслуговують на увагу і трикотажні сукні – вони ідеальні, особливо в холодну пору року. Ребристі моделі нейтральних кольорів створюють ідеальний контраст із чорними аксесуарами.

Скучивши за літом, обирайте робочі сукні з квітковими принтами або пастельними тонами. Твідовий матеріал забезпечить тепло в осінні дні, надавши шику та елегантності осінньому офісному стилю. Завдяки простим деталям, таким як бантик на сорочці, ви трохи пожвавите свій образ і змішаєте класику з певною екстравагантністю.