Шукаєш презент для близької людини й не можеш визначитися, чим саме порадувати? Твій тато, як завжди, говорить, що у нього все є і йому нічого не треба? Чоловіки рідко коли говорять про свої бажання, а буває, що й не знають, чого їм насправді хочеться. Тому доводиться вгадувати, і цей процес зазвичай перетворюється на справжній квест.

Читай корисні поради від Аврори, щоб зробити правильний вибір, не витративши багато часу, і порадувати тата. Асортимент інтернет-магазину великий, тому ти швидко вибереш необхідну річ. Ходити по супермаркетах можна протягом багатьох годин, особливо якщо не знати, яку саме річ потрібно купити. З Авророю все буде
дуже просто й зручно.

Особливості вибору подарунка

Перше, що потрібно з’ясувати, – які саме сюрпризи точно будуть недоречними. Вибираючи подарунок татові на день народження, враховуй його особисті вподобання та інтереси. Зовсім не обов’язково витрачати великі суми грошей, адже близькі люди цінують зовсім інше: увагу та приділений їм час. Не варто також дарувати гроші, цей варіант спрацьовує тільки тоді, коли потрібно привітати колегу. Ще один важливий
момент – слова, які ти будеш говорити, презентуючи річ.

Якщо ти давно живеш окремо від батьків і точно не знаєш, про що мріє тато, спробуй поговорити з ним про це. Враховуй, що він навряд чи надсилатиме тобі посилання на якісь товари з інтернет-магазинів, хоча й таке теж можливо. Один із головних критеріїв, яким потрібно керуватися під час вибору, – вік. Наприклад, у 40 років чоловіки досить досвідчені в питаннях технологій, тому доречним подарунком стануть аксесуари для гаджетів, які можна вибрати в каталозі Аврори.

Якщо татові виповнюється 50, ця дата, безперечно, дуже важлива й серйозна. Тому топовим варіантом у такому разі стане дорогий аксесуар (наприклад, годинник або ювелірний виріб). Коли твій батько проводить багато часу за кермом, не завадить подарувати йому корисні дрібнички або аксесуари для автомобіля. Серед доречних варіантів для чоловіка в 60 років – класичні портмоне та гаманці, набори для приготування шашликів, гаджети, портативні генератори.

Якими ще критеріями керуватися під час вибору
подарунка

Перед тим як купувати щось, визнач, скільки всього грошей планується на це витратити. Якщо сума завелика для тебе, запропонуй іншим родичам об’єднатися, щоб не відмовляти близькій людині в такому бажаному для неї сюрпризі. У деяких випадках навіть такі недорогі подарунки, як шкарпетки або набори для гоління, будуть доречними, якщо вибрати правильні слова привітання та використати оригінальне пакування.

Один із критеріїв, який допоможе тобі визначитись із вибором, – професія або захоплення тата. Тут кількість варіантів дуже різноманітна:

  • інструменти для домашніх робіт. Для майстра на всі руки завжди доречним сюрпризом буде набір викруток або інші комплекти, що допоможуть виконувати різноманітні завдання;
  • навушники або інші гаджети для комп’ютера. Це чудовий вибір, якщо твій тато дружить із технікою або працює в офісі;
  • набори смачного чаю, зволожувачі повітря або інші корисні дрібнички, які допоможуть подбати про здоров’я та отримати задоволення;
  • девайси та аксесуари для кухні, приготування страв стануть чудовим подарунком для кухаря-любителя або професіонала;
  • речі для риболовлі, відпочинку на природі, якщо твій тато любить проводити у такий спосіб свій вільний час.

Орієнтуйся також на хобі тата (якщо воно відоме, вибрати подарунок буде простіше). Наприклад, коли він любить ходити в баню, придбай набір спеціальних речей для цього. Якщо йому дарує задоволення робота в саду, купи міцні рукавички та інші аксесуари для комфортного виривання бур’янів, обрізання гілок тощо. У виборі тобі також допоможуть тематичні форуми поціновувачів того чи іншого заняття.

На сайті Аврори є дуже багато різних пропозицій, тобі залишається тільки визначитись та придбати. Тут є товари від українських виробників, адже мережа активно підтримує вітчизняний бізнес. Щоб додатково заощадити, замовляй безкоштовну доставку товарів до торгової точки Аврори. В Україні їх понад 1000 – у Кропивницькому, Ужгороді, Луцьку та інших великих або маленьких містах.