Апаратна косметологія є інноваційним напрямком у розвитку сучасної косметології, що ґрунтується на використанні спеціальних косметологічних апаратів. Завдяки їм точкові електричні струми потрапляють у глибинні шари шкіри. Апаратний метод лікування та відновлення шкіри набирає шаленої популярності. Завдяки косметологічному обладнанню від компанії Alvi Prague будь-яка процедура проходить безболісно та комфортно. Особливостями цього обладнання є:

  • ергономічна конструкція та компактні розміри;
  • економна витрата електричної енергії;
  • вбудовані протоколи процедур;
  • зручне управління та продумані налаштування.

Компанія розробляє апарати та косметологічні комбайни для омолодження та лікування шкіри ще з 2009 року. Обладнання дуже надійне та відрізняється результативністю.

Основні процедури в апаратній косметології

Існує безліч процедур, які відносяться до апаратної косметології. Всі вони результативні та дієві. Найчастіше в апаратній косметології застосовуються такі процедури, як омолодження, чистка, лімфодренаж, масаж та багато інших. Вже після першої процедури пацієнт зможе отримати чудовий результат. Завдяки апаратній косметології можна вирішити багато медичних, естетичних та суто косметологічних проблем шкіри людини.

Переваги сучасної апаратної косметології

Апаратна косметологія майже не має недоліків. Завдяки цьому напрямку можна вилікувати серйозні шкірні захворювання. Він поєднує в собі косметологію та медицину. Найважливішими перевагами апаратної косметології є:

  • Моментальний результат (вже після першої процедури можна помітити неабияке покращення шкіри. Апаратний метод дає швидкий результат. Часто косметологи рекомендують проходити процедуру курсами. Саме так лікування шкіри буде ефективним та швидким).
  • Безболісність (майже всі процедури в апаратній косметології є безболісними. Під час них пацієнт не лише отримує хороший результат, а й проходить сеанс релаксації та відпочинку).
  • Пролонгований ефект (завдяки глибшій дії на клітини та м’язи шкіри спричиняється потужний вплив. Він стимулює обмін речовин та утворює нові клітини. Після проходження курсу потрібно дбайливо доглядати за своєю шкірою).
  • Відсутність хірургічного втручання (апаратна косметологія є чудовим методом при лікуванні різних захворювань шкіри. Під час процедур виконуються безпечні дії, які не потребують реабілітації та відновлення організму).
  • Безпечність (апаратна косметологія є найбезпечнішим методом, що застосовується в медицині. Після процедур пацієнт не відчуває жодних побічних ефектів. Ба більше, за допомогою апаратної косметології покращується загальний стан людини).

Варто пам’ятати, що окрім переваг апаратна косметологія має декілька недоліків. До них належать протипоказання, які не дозволяють застосовувати апаратну косметологію. Якщо в людини серцево-судинні захворювання, вагітність, ГВ, онкологічні захворювання та інше, то їй категорично заборонено робити процедури з апаратної косметології.