Інтернет-магазин Домашній працює на українському ринку вже понад 5 років. За період діяльності сайт поступово розвивався і сьогодні є одним з популярних постачальників постільної білизни та всього домашнього текстилю. Чому варто робити покупки на сайті?

  • Зручність! Загальна концепція системи замовлення розроблена таким чином, щоб бути максимально простою для клієнта. Ви самі обираєте процес оформлення замовлення. Від простого заповнення на сторінці https://domashniy.com.ua/ua онлайн-замовлення домашнього текстилю до можливості ще простішого замовлення по телефону без заповнення будь-яких форм. Просто зателефонуйте за телефоном, вказаним на головній сторінці сайту і професійно підготовлені менеджери подбають про все за вас.
  • Наш досвід продажів від виробника вже доволі великий. За час роботи доставлено безліч замовлень по всій країні. Завдяки співпраці з виробниками без посередників, є можливість пропонувати продукцію за кращою ціною, без переплат.  Ретельно відбирається якісний товар для сторінок сайту. При цьому вимагаються 100% гарантії для клієнта. Основним для керівництва компанії є максимальне задоволення покупців.

Гарантується повернення товару в оригінальній упаковці протягом 30 днів. Але в Домашньому впевнені, що детальні фото та описи допоможуть обрати саме ту річ, яку найбільше потребуєте. Звичайно, що тоді не буде ніяких розчарувань.

Інтернет-магазин Домашній надає своїм клієнтам доступ до найрізноманітнішого асортименту домашнього текстилю. Багатий вибір від брендових іноземних виробників та українських фабрик задовольнить смак і молоді, і людей середнього віку. Також на сайті https://domashniy.com.ua/ua  не забули про домашній текстиль для дітей та підлітків. На сторінках ознайомитись з кращими пропозиціями у сучасному дизайні та з сировини, безпечної для здоров’я.

Магазин Домашній пропонує дуже різноманітний асортимент постільної білизни, ковдр, подушок, покривал тощо. Вибір тканин вам дозволить купити текстиль тієї цінової категорії, на яку ви розраховували. Вибір наповнювачів дасть можливість вибрати оптимальний варіант за комфортом. Ну а різноманітна кольорова гама – це натхнення купити домашній текстиль для душі!

Для користування нашими послугами ми намагаємося залучити  клієнтів цінами, які можуть легко конкурувати з іншими торговельними мережами та спеціальними ціновими акціями.