Інтернет-магазин іграшок «Гермес»: якісні товари для дітей за цінами виробника

В інтернет-магазині дитячих іграшок «Germes.one» представлений великий асортимент спеціалізованих товарів для хлопчиків та дівчаток за оптовими цінами. Тут можна купити розважальні та розвиваючі ігри, канцелярію, різноманітні аксесуари для садочку та школи, приладдя для обладнання дитячої кімнати для дітей різного віку – від новонароджених малюків до підлітків.

Наш інтернет-магазину іграшок намагається максимально повно задовольнити попит користувача за всіма напрямками товарів для розваг та розвитку малечі. В каталозі підтримується стабільно широкий вибір та пропонуються дійсно прийнятні ціни на усі товари. Компанія працює безпосередньо з виробниками, тому ціни помітно відрізняються від розцінок офлайн інших торгівельних мереж та навіть від пропозицій багатьох онлайн конкурентів. Якість нашої продукції ретельно перевіряється на відповідність усім вимогам та стандартам, що висуваються до дитячих товарів. Окрім того, іграшки, представлені на сайті, відповідають побажанням найвимогливіших покупців.

Асортимент інтернет-магазину іграшок

В даний час на сайті представлені наступні категорії товарів:

  1. Для самих найменших.

Брязкальця та гризунки, пляшечки-поїльнички, іграшки для візка та ліжечка, різноманітні фігурки для розваги немовляти під час купання, каруселі для манежу, молоточки, неваляшки, м’які книжки, пискавки, розвиваючі килимки, які додатково забезпечують захист дитини при гранні на підлозі в зимовий період.

  1. Для всієї родини.

В даній категорії представлені розваги, за допомогою яких можна класно провести час разом із дитиною: настільні ігри (шашки, шахи, доміно, лото, інтелектуальні, логічні головоломки, навчаючі ігри), конструктори (різноманітні моделі, які можуть мати індивідуальний стиль або конкретний сюжет), пазли (є варіації, які розрізняються за тематикою, матеріалом виготовлення, кількістю, формою та розміром елементів, місцем для збору), набори для творчості на інше.

  1. Дитячий транспорт.

Один з найпопулярніших розділів, в якому можна обрати майже любий вид електротранспорту, беговели, самокати, велосипеди, скейти, ролики, снігокати, санки, лижі, а також насоси і ще безліч різної необхідної техніки.

  1. Музичні інструменти.

Це різноманітні бубни, барабани, ксилофони, маракаси, дудочки, губні гармошки, піаніно, синтезатори гітари, які сприяють розвитку почуття ритму, творчих навичок, пам’яті, музикального слуху та моторики рук.

  1. Інтерактивні іграшки.

Забавки, які в той чи інший спосіб взаємодіють з дитиною: реагують на дії малюка, розмовляють з ним, спонукають до гри або пропонують виконати якесь завдання. Це можуть бути тваринки, роботи, телефони, інтерактивні книги та м’які іграшки.

Також в каталозі ви знайдете ще безліч різних насправді якісних продуктів, які прийдуться до вподоби вашій кросі або стануть в нагоді, якщо треба обрати якісний подарунок:

  • розвиваючі іграшки та ігри для діточок різного віку і статі;
  • канцтовари (клей, картон, фломастери, олівці, фарби, кольорові ручки з блискітками та інше);
  • іграшкова зброя (пістолети, автомати, кулемети, шаблі, танки, бронетехніка тощо);
  • література (книжки, розмальовки, навчальні посібники);
  • різноманітні ігрові набори, ляльки, машинки, дерев’яні іграшки тощо.

Всі товари для діток відрізняються високою якістю, виготовлені з безпечної сировини, мають сертифікати відповідності.

Чому варто купувати іграшки в нашому інтернет-магазині

Головними перевагами онлайн-шопінгу вважаються: економія грошей та часу. Купуючи продукцію напряму від виробника в інтернеті, ви заощаджуєте на послугах посередників, відсутності орендної плати за офлайн торгівельну точку та на кількості працівників. Тому в інтернет-магазині іграшки виходять дійсно дешевше.

Окрім того це зручно: в межах одного консорціуму ви можете придбати все необхідне для своєї дитини, витративши на це мінімум часу та сил.

Компанія «Гермес» пропонує першокласний сервіс з обслуговування і доставки. Консультанти завжди готові надати поради щодо наявності тієї чи іншої позиції на складі, актуальності цін та строків доставки.

Звертайтесь!