Вишивана сукня – це такий одяг, що має бути у гардеробі сучасної української жінки. Плаття з вишивкою від українського виробника – бренду Svarga, підкреслює принади фігури, красу жінки та виражає повагу до традицій народу.

До того ж маю в наявності сукню-вишиванку не доведеться думати про те, що вдягнути на урочисту подію. Таке плаття підходить як для свята, так і для повсякденного використання. Актуальний такий одяг являється для зовсім юних дівчат, для дорослих леді. Завжди можна вибрати той візерунок, який сподобається і зможе відобразити індивідуальність власниці. Зробити вибір можна на користь квітучих маків, волошок, калини та іншого.

Варіанти вишивки на українській сукні 

Ще з давніх давен, вишивані сукні обов’язково повинні були доповнювати гардероб українки. Навіть звичайний, буденний одяг прийнято було прикрашати вишивкою. В залежності від події, це могли бути прості візерунки, невеликі, розташовані у зоні рукавів чи по боках. Якщо плаття були святковими, то їх оздоблювали цілими орнаментами на грудях, рукавах, поясі.

Вбираючись у подібний одяг, жінки приходили на урочисті події, у церкву. Коли у житті дівчини наступали важливі події, вона обов’язково мала вдягати вишитий національний одяг.

Серед візерунків, якими прикрашали вишиті сукні, найбільш популярними являлися:

  • Зображення калини, яка уособлювала жіночу красу, чистоту, важливість продовження роду;
  • Грона винограду, що виступало в якості символу нової родини;
  • Зображення квітучих маків. Такі квіти захищали від вроків, неприємностей. Також квітучі маки символізували продовження роду;
  • Лілія символізувала чистоту, невинність, цнотливість. Показувала силу жіночих чарів;
  • Коли на тканині вишивали хміль, то це говорило про кохання та молоде буяння;
  • Чорнобривці уособлювали рідний батьківський дім та затишок;
  • Птах, що сидів на калиновій гілці символізував важливість продовження роду.

Предки, перш ніж створити сукню, ретельне підбирали візерунки, тим самим складаючи долю молодої дівчини. На сьогоднішній день, на символи майже не звертають уваги, вишиванки купують виходячи з власних уподобань.

Можливість придбати вишиту сукню у зручний  час

Щоб мати змогу купити якісну вишиту сукню, достатньо перейти за посиланням https://svarga.ua/zhinkam/vyshyti-sukni/, де представлений широкий асортимент. Таким чином, кожна українська модниця матиме змогу, не виходячи з дому, вибрати те, що сподобалося і відповідає очікуванням.

Ціни на вишиті сукні різні. Бюджетні сукні для щоденного носіння чи ексклюзивні моделі з наявністю розкішного оздоблення. Якщо під час онлайн-замовлення знадобиться додаткова інформація, тоді завжди можна зателефонувати за вказаними номерами, щоб менеджер міг відповісти на поставлені питання.