Сироватки для обличчя мають багато корисних властивостей: відновлення, протизапальна дія, зволоження, заспокоєння та інші. Цей засіб здібний замінити собою декілька різних кремів та навіть візити до косметолога. Якщо Вам важко обрати дієву сироватку, чия ефективність уже доведена, то ми хочемо представити Вам рейтинг найкращих сироваток у 2023 році!

1 місце: Genosys Problem Control Serum (PCS)

Ця високоефективна речовина для проблемної шкіри допомагає боротися з висипанням, незалежно від віку. Чудово підходить для жирної, комбінованої та проблемної шкіри. Професійний засіб південнокорейського бренду Genosys. Ця фірма спеціалізується на розробці косметики, котра запобігає передчасному старінню шкіри, омолоджує, рятує від акне, постакне, пігментації та інших проблем. Сироватка для обличчя Genosys Problem Control Serum (PCS) — популярний засіб компанії, який має такі властивості:

  • дезінфікує;
  • позбавляє від запалень;
  • збалансовує роботу сальних залоз;
  • робить шкіру обличчя м’якою та ніжною;

Засіб має дієвий склад, до якого входять такі активні компоненти:

  • Цинк PCA: дезінфікує, врегульовує роботу ферментів, зупиняє поширення стафілококу та вугрових бактерій. Урегульовує роботу сальних залоз, сприяє відновленню шкіри. Ці властивості чудово допомагають при лікуванні акне.
  • Бета-глюкан: очищає пори, позбавляє від грибків, та бактерій на поверхні ліпідного шару шкіри. Нейтралізує вільні радикали, відновлює, зволожує та активує синтез гіалуронової кислоти.
  • Екстракт золотистої квасолі: протизапальний компонент, який прибирає постакне, стимулює вироблення колагену та фібронектину. Забезпечує еластичність ліпідного шару, підвищує тонус, сприяє покращенню процесу відновлення та стимулює мікроциркуляцію крові.
  • Пантенол: знижує запалення та розмноження бактерій, лікує рубці, ранки, утримує вологу в шкірі тривалий час, заповнює гідробаланс ліпідного шару.

Це лише деякі з компонентів, які містяться в продукті та дуже позитивно впливають на стан шкіри, позбавляючи її від проблем. Цей засіб — чудовий елемент ефективного лікування, яке діє на довгострокову перспективу!

2 місце: Bellefontaine Up-Lift Firming Golden Serum

Антивікова омолоджувальна сироватка, що додає пружності, має ефект ліфтингу, розгладжує, зволожує та зміцнює! Денний засіб для всіх типів шкіри швейцарського бренду Bellefontaine. Прекрасний елемент догляду для тих, хто прагне зберегти пружність і молодість своєї шкіри без косметологічних втручань. Серед властивостей продукту:

  • ефект ліфтингу;
  • позбавляє зморшок;
  • покращує загальний стан шкіри;
  • формує нові колагенові та еластинові волокна;
  • активізує оновлення клітин;
  • запобігає ознакам передчасного старіння.

Засіб містить комбінацію Edelgen®, запатентований комплекс антивікового захисту. Також склад продукту має в собі гіалуронову кислоту, яка має омолоджувальні властивості, утримує вологу в шкірі, стимулює утворення колагену. Ця сироватка 35+ наноситься вранці на попередньо очищену шкіру та гармонійно поєднується з денним кремом або емульсією.

3 місце: Instytutum Pro-Grade Anti-Aging X-Strength Retinol Serum

Сироватка преміального швейцарського бренду «Instytutum» ефективно омолоджує, відновлює, освітлює, відбілює, живить, розгладжує, пом’якшує та зволожує. Засіб забезпечує інтенсивний догляд всім типам шкіри завдяки збагаченому складу, що містить у собі такі активні компоненти:

  • Вітамін Е: зволожує, захищає від вільних радикалів, позбавляє сухості, сприяє еластичності, позбавляє від зморшок та інших ознак старіння.
  • Пептиди: стимулюють вироблення колагену, зміцнюють структуру шкіри, роблять її більш еластичною. Захищають обличчя від стресових факторів і вільних радикалів. Роблять шкіру гладенькою, молодою, еластичною.
  • Ретинол: важливий компонент для ефективного догляду за шкірою. Сприяє виробленню колагену, ексфоліює, зменшує висипання, вирівнює тон шкіри, звужує пори, прискорює відновлення шкірного бар’єра, позбавляє від пігментних плям.

Жоден з компонентів, що використовується для створення сироватки, не тестується на тваринах, тож продукт є вибором Cruelty Free та Vegan Friendly. Така сироватка стане незамінним продуктом, адже її унікальна формула рятує від ознак старіння та значно покращує стан і зовнішній вигляд шкіри! Купити можна на сайті за посиланням beautis.com.ua/ua/instytutum-pro-grade-anti-aging-x-strength-retinol-serum

4 місце: Valmont Moisturizing Serumulsion

Швейцарський преміумбренд «Valmont» створив зволожувальну сироватку «Valmont Moisturizing Serumulsion», яка високоефективно живить клітини шкіри корисними мікроелементами, відновлює, розгладжує та пом’якшує. Допомагає всім типам шкіри, але це справжній скарб для сухого стану. Навіть найсильніше зневоднення — не перешкода для цього продукту, який моментально повертає життєву силу обличчю, інтенсивно зволожує та запускає процеси гідратації. Такий ефект досягається завдяки активним компонентам сироватки:

  • Гіалуронова кислота: утримує вологу, запобігає передчасному старінню, розгладжує зморшки, складки. Глибоке зволоження, яке забезпечує компонент, робить шкіру гладкою, м’якою та здоровою!
  • Молекули потрійної ДНК та РНК: сприяють активній регенерації клітин, позбавляють зморшок, відновлюють природне сяйво шкіри та нейтралізують вільні радикали.
  • Олія ши: забезпечує глибоке зволоження, зменшує подразнення та запалення, покращує еластичність і загальний стан шкіри, сприяє вдосконаленню зовнішнього вигляду.

Нанесіть невелику кількість цієї сироватки та відчуйте, як Ваша шкіра відновлюється та зволожується, наповнюється силою, енергією та молодістю!

Таке різноманіття ефективних засобів для різних потреб дозволяє обрати для себе не просто доглядовий продукт, а засіб, який відкриє для Вас нові можливості та відчуття!