З 2018 року Tik-Tok знаходиться у ТОПі популярних завантажень. ТікТок – соціальна мережа, де користувачі викладають короткі ролики від 15 до 60 секунд. У додаток вбудований відеоредактор із масками, стікерами, популярною музикою та ефектами. Також є звичні лайки (heart), коментарі та особисті повідомлення. За наявними даними, щодня соціальну мережу відвідує щонайменше 800 мільйонів людей. Тому це чудовий майданчик для просування власного бізнесу.

Сьогодні ми поговоримо про те, як накрутка переглядів в Тік Ток може позитивно позначитися на розвитку вашого бізнесу. Щоб заощадити свій час та витратити його на створення якісного контенту, ви можете просто купити перегляди в ТікТок на сайті LikesID чи за допомогою інших популярних сервісів.

Переваги просування рекламних проектів у Тік Ток

На даний момент у TikTok успішно рекламуються бренди, інтернет-магазини, власники сервісів та програм, інфобізнес, сайти знайомств.

Присутність на майданчику дає багато переваг:

  • Доступ до багатомільйонної аудиторії;
  • Великі органічні охоплення;
  • Немає перенасиченості рекламою;
  • Помірна конкуренція;
  • Нативні рекламні формати;
  • Попадання в цільову аудиторію можливе за мінімальних рекламних налаштувань;
  • Функціонал для e-commerce, який знаходиться у процесі розробки (одна з очікуваних функцій – шопінг-теги).

Як вибрати надійний сайт для накрутки переглядів Тік Ток на ваші рекламні проекти

Ми відібрали кілька ключових критеріїв, які допоможуть вам підібрати підходящий сайт, де доступна накрутка переглядів Тік Ток:

  • Ціни. Перед тим, як замовляти послуги, порівняйте ціни на кількох сайтах. Так ви зможете визначитися, де замовити накрутку переглядів Тік Ток із мінімальними вкладеннями. Багато сайтів проводять акції для своїх клієнтів – ви матимете можливість купити глядачів зі знижкою.
  • Кваліфікований сапорт. Служба підтримки допоможе вирішити всі питання, пов’язані з самим процесом розкручування, із замовленням та оплатою послуг. На надійних сайтах підтримка працює цілодобово.
  • Доступні послуги. Більшість сайтів з накруткою працює за принципом пакетних пропозицій – ви обираєте послугу в залежності від вартості та кількості переглядів, яких входять до оплаченого обсягу.
  • Платіжні системи. Переконайтеся, що ви зможете легко сплатити своє замовлення. В основному подібні сайти підтримують кілька платіжних систем – електронні гаманці, криптовалюта, банківські картки та ін.
  • Гарантії та конфіденційність. Важливо, щоб інформація про те, що ви замовляли накрутку, не була доступна стороннім особам. Також зверніть увагу на наявність гарантій. Це дозволить повернути гроші у випадку, якщо послуга з тих чи інших причин була надана не в повному обсязі.
  • Облік алгоритмів. Важливо, щоб сервіс враховував алгоритми соціальної мережі під час накрутки. Це забезпечить поступовий прихід глядачів та дозволить уникнути блокувань та банів.

Перейдемо до огляду кількох сервісів, де ви зможете замовити накрутку переглядів для свого рекламного проекту чи бізнесу.

Сайт №1 — Як набирати перегляди в Тік Тік на LikesID.com

LikesID – один із популярних сервісів, де вам буде доступна накрутка переглядів та інших видів активностей для соціальної мережі Тік Ток. Так ви зможете забезпечити органічне просування своєї сторінки, що сприятиме залученню цільової аудиторії. Сайт надає 100% гарантії на всі послуги – ви зможете повернути гроші у тому випадку, якщо надійшли не всі замовлені перегляди або якість не відповідає заявленому.

На сайті працює кваліфікований сапорт. Зв’язатися з підтримкою ви можете будь-коли. Співробітники допоможуть вам оформити замовлення, а також дадуть відповіді на всі питання.

Ще одна перевага LikesID.com – сервіс працює з іншими соціальними мережами. Це зручно у випадку, якщо ви просуваєте свій бізнес не тільки в Тік Току, але і в Інсті, Ютубі та інших платформах.

Скільки коштує накрутка переглядів у Тік Ток

Ось кілька варіантів пакетів з послугами, які будуть доступні для замовлення:

  • 100 глядачів – 0,99 доларів;
  • 1000 глядачів – 1,49 доларів;
  • 5000 глядачів – 3,39 доларів.

На сайті періодично проводяться акції. Це дасть можливість замовити накрутку по знижці. Здійснити оплату можна через електронні платіжні системи зі свого смартфона, за допомогою крипти або скориставшись банківською карткою.

Сайт №2 — Просування Тік Ток з Influensly.com

Не зовсім стандартний сервіс, де можна накрутити перегляди в Тік Ток. По суті це платформа, яка займається таргетованою рекламою. Рекламні ролики показуються в різних мобільних додатках, за рахунок цього розширюється аудиторія, збільшується кількість лайків, переглядів тощо. Сайт підійде для підвищення активу у випадку, якщо ви знімаєте дійсно якісний контент і здатні зацікавити аудиторію.

Щоб розпочати взаємодію з платформою, вам необхідно пройти реєстрацію та підключити свій обліковий запис до системи.

Сайт №3 — Накрутка переглядів у Тік Ток InfluBoss.com

Сайт працює за аналогією з першим сервісом, тут перегляди також накручуються пакетами – після оплати послуги протягом певного часу кількість глядачів на ваших відео збільшиться. Накрутка переглядів Тік Ток здійснюється поступово – чим більше пакет, тим повільніше вона відбуватиметься. Це необхідно для більш органічного просування та для того, щоб не викликати жодних підозр у адміністрації соціальної мережі.

У сайту англомовний інтерфейс, але тут все досить інтуїтивно зрозуміло, тому з оформленням замовлення у вас не повинно виникнути складнощів.

Накрутка переглядів Тік Ток: переваги сервісу

Серед переваг цього сайту можна виділити:

  • Позитивна репутація серед численних замовників;
  • Швидкий старт накрутки після оплати;
  • Декілька підтримуваних платіжних систем;
  • Зв’язок із саппортом у будь-який час;
  • Гарантії на всі послуги.

Як ще накрутити перегляди та збільшити активність

Існує ще кілька варіантів, як накрутити підписників в Тік Ток та відповідно збільшити перегляди безкоштовно:

  1. Використовуйте трендову музику;
  2. Публікуйте під відео теги, пов’язані з вашим роликом;
  3. Взаємодійте з блогерами, на яких підписана ваша цільова аудиторія;
  4. Влаштовуйте конкурси для підписників та глядачів.

Як підготувати обліковий запис

Перед накруткою не забудьте підготувати свій обліковий запис, щоб процес пішов ефективніше. Ми зібрали кілька порад:

  • Встановити аватар. Це може бути зображення «обличчя бренду», логотипу. При цьому можна використовувати як звичайне зображення, так і GIF або відео.
  • Заповніть шапку профілю. Вкажіть у нікнеймі назву компанії. Пропишіть зрозумілу тему профілю, що пояснює вашу діяльність.
  • Вкажіть посилання на веб-сайт. До біо профілю можна додати одне активне посилання. Додайте посилання на головну сторінку або лендинг, щоб докладніше розповісти про свій бренд.
  • Перемкніть обліковий запис на PRO. Це відкриє доступ до додаткових функцій для бізнесу.

Висновок

Зараз Тік Ток – це чудова платформа для просування власного бізнесу. Якщо ви хочете, щоб ваші рекламні компанії були ефективними на старті, вам допоможе накрутка переглядів. Ролики з великою кількістю глядачів потрапляють у рекомендації та їх бачить ще більша кількість людей.