Чому багато хто так любить сольові спреї? Чи знаєте, як правильно ними користуватися? І якому волоссю підходить цей засіб? Про відповіді на ці та інші питання піде мова в даній статті.

Спочатку пригадаємо, як діє морська вода на наше волосся? Так, воно стає хвилястим, більш щільним і трохи піднятим біля коренів, набуває легкої недбалості. А якщо ще подує приємний морський вітерець! Тоді вам точно забезпечений неймовірний спокусливий вигляд! Ось тільки що робити, якщо можливості відпочити біля моря немає, а бажання отримати ефектну морську зачіску величезне? Оптимальним розв’язанням проблеми стане той самий сольовий спрей! Цей продукт забезпечить легку пластичну фіксацію і допоможе створити на волоссі «пляжний ефект», ніби ви щойно вийшли з моря. Ваша шевелюра отримає привабливі хвилі, додаткову щільність та об’єм завдяки сольовому компоненту у складі спрею.

Сольові спреї користуються популярністю. Особливо влітку! Однак, вибираючи цей засіб, зверніть увагу на його склад. Переконайтеся, що в ньому містяться компоненти, що доглядають, і натуральні олії, які будуть забезпечувати вашому волоссю захист, харчування і зволоження.

Чому ж соляний спрей для волосся – абсолютний must have модниць по всьому світу?

Сольовий спрей для волосся однозначно не замінить нам відпочинок біля моря, але допоможе створити бездоганний пляжний образ, від якого неможливо буде відірвати око!Крім того, цей засіб має багато інших переваг, серед яких наступне:

  1. Не встигли вимити голову? Сольовий спрей для укладання волосся подбає про об’єм у коренів і грайливість локонів.
  2. Тонке волосся? Спрей для волосся з сіллю заповнить порожнечі, ущільнюючи їх.
  3. Надати образу легкої недбалості легко! Укладання сольовим спреєм притягуватиме погляд, а матова текстура волосся надасть зачісці природності.
  4. Сказати «ні» статиці: сіль подолає електрику без обтяження зачіски!
  5. Допоможе створити недбалу зачіску за допомогою сольового спрею для волосся.

При всіх плюсах купання в морській воді існує і очевидний мінус такого відпочинку: волосся з часом стає сухим і ламким. А ось сольовий спрей не дає такого ефекту, оскільки концентрація солі в ньому значно нижча. Більш того, сіль збагатить волосся корисними мікроелементами, а також зробить його щільним і слухняним!

Покрокова інструкція: як правильно користуватися сольовим спреєм для укладання волосся

Щоб домогтися по-справжньому «пляжної» укладки за допомогою сольового спрею LOreal Professionnel для волосся, важливо дотримуватися двох простих правил:

  • розподіліть соляний спрей по всій довжині волосся для того, щоб створити об’ємну зачіску;
  • нанесіть спрей на окремі сухі або трохи вологі пасма, щоб текстурувати їх.

Сольовий спрей працює не тільки з розпущеним волоссям, надаючи йому спокусливої пляжної недбалості, але й допомагає створити стильні зачіски, які, по-перше, не займуть багато часу, а по-друге — додадуть образу природності.