В сучасному світі неможливо обійтися без смартфона. Завдяки різним гаджетам люди спілкуються між собою, опановують нові знання й навички та з користю проводять час. Для того, аби вибрати хороший та якісний смартфон, потрібно ретельно ознайомитись з усіма характеристиками. Наразі великої популярності набуває модель смарфону Samsung Galaxy Flip5. В ньому величезна кількість функцій та можливостей.

На сайті https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/mobilnye_telefony_samsung-galaxy-flip-5.html Ви можете ознайомитись з необхідною інформацією. В магазині Фокстрот можна придбати будь-яку модель смартфону, в тому числі й Samsung Galaxy Flip5. Мобільні телефони відрізняються між собою не лише внутрішніми характеристиками, а й зовнішнім виглядом.

Samsung Galaxy Flip5 – кишеньковий складаний смартфон та флагман

Особливість цього унікального гаджета полягає в тому, що він є новим складаним смартфоном корейської компанії. Смартфон зручний у використанні та має безліч сучасних можливостей. На мобільному ринку такі пристрої є справжнім ласим шматком. Складені гаджети купують все частіше. Основними перевагами смартфона Samsung Galaxy Flip5 є великий зовнішній дисплей та вдосконалений шарнір без зазору. Він оснащений сучасним процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 та має два дисплея.

Технічні характеристики Samsung Galaxy Flip5

Новинка від Samsung має чимало технічних характеристик. Смартфон дуже якісний та сучасний. Samsung Galaxy Flip5 має такі характеристики:

  • Процесор: 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 3,2 ГГц, Adreno 740.
  • Камера: подвійна, основний модуль 12 Мп, f/1.8, 24 мм (ширококутний), 1/1.76″, 1.8 мкм, Dual Pixel PDAF, OIS + 12 Мп, f/2.2, 123˚ (надширококутний), 1.12 мкм.
  • Батарея: 3700 мАгод.
  • Накопичувач: 256 або 512 ГБ UFS 4.0.
  • Запис відео: світлодіодний спалах, HDR, панорама, 4K 30/60fps, 1080p 60/240fps, 720p 960fps, HDR10+.

Дизайн Galaxy Flip 5

Дизайн цього смартфону перевершив всі попередні моделі. Він складається з металевого корпусу з глянцевим покриттям. Смартфон доступний у восьми кольорах, а саме кремовому, лавандовому, графітовому, м’ятному, сірому, синьому, зеленому та жовтому. Також телефон складається з алюмінієвої рамки чорного або сріблястого кольору. Розміри смартфону 85,1×71,9×15,1 мм (закритий) / 165,1×71,9×6,9 мм (відкритий). Його вага становить лише 187 грам. Телефон легко поміщається в руці в будь-якому вигляді. А ще він має захисне скло Gorilla Glass Victus 2.