Жінки сьогодні вже починають забувати про важливість носіння спідниць, суконь в підлогу та додавати елементи жіночності у свої аксесуари та повсякденний образ. Навпаки, вони прагнуть виглядати більш мужніми, сильними та непокірними. Це все дуже добре, проте жінка по своїй природі має розвивати у собі відповідні жіночні якості, а не вбивати їх коштом не схожої на них поведінки.

Жіночний гардероб: який він 

Коли мова заходить про виключно жіночний гардероб, відразу приходить на думку довга сукня в підлогу, яка має широкі межі та важкий фасон. Це було б ідеально, проте бажано підбирати елементи гардероба під кожний сезон відповідно та доречно. Купити костюм на осінь, який складається зі спідниці та піджаку – це ідеальне рішення, якщо ви працюєте на роботі, особливо в офісі, та не хочете перетворюватися на чоловіка в діловому вбранні. Окрім цього створити базовий жіночний гардероб вам допоможуть наступні поради:

  • Кольори, які бажано використовувати для того, щоб відчувати себе тендітнішою та жіночною – це переважно світлі відтінки. Такі як: бежевий, рожевий, світло-зелений, молочний, білий тощо. Якщо ви полюбляєте темні відтінки та носите тільки їх, тоді подбайте, щоб у вашому гардеробі все ж таки не переважало чорного кольору. Він свідчить на рівні підсвідомості про закритість людини, про її небажання йти на контакт та ту загадковість, яка є занадто відштовхуючою. Замість того віддавайте перевагу кольорам глибоким, проте не чорним, а саме: фіолетовому, синьому, коричневому, темно-сірому. З останнім кольором варто поводитися особливо обережно, тому що при нерозумній стилізації з ним, ви можете перетворитися на сіру непомітну мишу. Щоб такого не сталося, поєднуйте сірий колір с яскравими аксесуарами, наприклад червоною сумкою, яскраво зеленими підборами, рожевими аксесуарами тощо.
  • Відмовтеся від штанів та хоча б певний час спробуйте носити виключно спідниці та сукні. Український виробник Maritel’ випускає такі практичні сукні, серед яких ви точно знайдете щось для себе. Через деякий час після того, як ви відмовитеся від штанів, ви побачите, що вашої жіночності стало в рази більше та ви начебто почали розквітати. Так буде відбуватися з кожною жінкою, адже разом із спідницями та сукнями, зберігається жіноча сила та енергія, яка повинна накопичуватися для того, щоб проявитися. Це відмітили вже давно народи стародавніх цивілізацій, серед яких, як ви можете помітити, ніхто з жінок не носив штани, так само як і дуже короткі спідниці.
  • Серед взуття сприяти розкриттю вашої жіночності будуть туфлі або чоботи на підборах. Перший час може здаватися, що на них не зручно ходити, проте все є лише справою напрацювання звички та нової навички.

Результат, який ви побачите у зміні свого стану, почавши носити переважно жіночний одяг вас вразить. Ви відчуєте себе собою, відкритою до світу та впевненою у собі жінкою.