В будь-яку пору року слід користуватися сонцезахисними засобами, адже сонце або холодний вітер негативно впливають на нашу шкіру. Багато жінок відвідують косметолога. Спеціаліст підбирає їм спеціальний догляд, враховуючи крем із SPF. Великий вибір сонцезахисних засобів представляє магазин Аморешоп. В ньому Ви точно знайдете для себе ідеальний крем із SPF.

Сонцезахисні засоби чудово захищають нашу шкіру від впливу сонячних променів та інших природних чинників. Вони є першорядною необхідністю для відпочинку на пляжі та незамінні в умовах міської спеки влітку. Взимку теж дуже важливо користуватися сонцезахисними кремами. Саме так можна уникнути опіків або пересушування шкіри.

Особливості складів сонцезахисних засобів

Сонцезахисні засоби складаються з хімічних або фізичних фільтрів. Перші мають здатність поглинати та нейтралізувати ультрафіолетове випромінювання. Фізичні фільтри блокують та відбивають сонячні промені. Сучасні сонцезахисні креми складаються з активних компонентів, а саме рослинних екстрактів та вітамінів.

Вибір сонцезахисних засобів в інтернет-магазині AmoreShop

В нашому магазині зібрана величезна кількість сонцезахисних засобів. Вони бувають різноманітними та підходять під будь-який тип шкіри. Крем швидко вбирається, не залишаючи на обличчі або тілі жирних слідів. Сонцезахисні креми мають приємний аромат та чудову текстуру. Таку косметику можна поділити на декілька категорій:

  • для захисту від сонця;
  • для засмаги в солярії;
  • для посилення засмаги;
  • після засмаги.

Сонцезахисні креми наносять на обличчя та інші ділянки тіла. Важливу роль відіграє ступінь захисту. Він поділяється на базову (SPF 2-4), середню (SPF 4-10), високу (SPF 10-20), інтенсивну (SPF 20-30) та максимальну (SPF 50).

До найпопулярніших сонцезахисних засобів у 2023 році відносять такі:

  • FARMSTAY Oil-free UV Defence Sun Cream SPF50 + PA +++ Сонцезахисний знежирений крем, 70 мл
  • St.Moriz Self Tanning Applicator Mitt Рукавичка-аплікатор
  • St.Moriz Advanced Pro Formula Exfoliating Skin Primer Скраб для тіла, 200 мл
  • Top Beauty sun cream SPF30 Денний крем для обличчя, 50 мл
  • Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Serum – Сироватка після засмаги з шиммером для обличчя і тіла, 3 мл

Чому варто робити замовлення в інтернет-магазині AmoreShop

В нашому магазині чудовий вибір сонцезахисних засобів. Також діє доставка в різні міста України. В магазині AmoreShop можна придбати косметику на будь-який бюджет. Сонцезахисні креми бувають дешевшими та дорожчими. Якщо хочете придбати бюджетніший варіант, то сміливо робіть замовлення. Вас проконсультують та підберуть чудовий варіант косметичного засобу.