Для організації робочого середовища та створення максимально комфортних умов в будь-якому медичному закладі крім спеціалізованого обладнання також потрібні якісні лікарняні меблі. Передусім, це медичні шафи, які використовуються для зберігання лікарських засобів, документів, інструментів та одягу. Така продукція обов’язково повинна відповідати високим стандартам якості та безпеки, повністю задовольняти потреби сучасних закладів охорони здоров’я.

Вигідно купити меблі для медичних закладів у Києві найкраще в «Medical СКБ». Компанія пропонує розширений асортимент як стандартної продукції, так і індивідуально розроблені рішення, що відповідають унікальним потребам клієнтів. Легко буде підібрати оптимальні варіанти для конкретних закладів.

Як обрати медичну шафу, яка відповідає вашим потребам?

Основне призначення шафи, як і будь-яких медичних меблів для медичних закладів – раціональна організація робочого простору. Серед інших вимог: гігієна, безпека, ергономіка, функціональність.

Перед тим як придбати медичні меблі на замовлення важливо попередньо визначитись з необхідними розмірами, конструкцією, кількістю полиць та відділень. Тривалість експлуатації та безпека пацієнтів і персоналу буде залежати від того наскільки якісні матеріали використані для виготовлення такої продукції. Така сировина повинна бути гіпоалергенною, витримувати вплив хімічних речовин, та ультрафіолету. Металеві конструкції вважаються найкращим вибором для медичних закладів. Серед інших переваг: міцність, довговічність, гігієнічність, пожежна безпека, здатність витримувати значні навантаження, високі температури, вологість, інші фактори зовнішнього середовища.

Не менш важливий параметр – дизайн. Шафа не тільки повинна відповідати практичним потребам, але й гармонійно доповнювати інтер’єр.

Світ різноманіття медичних шаф

Кожен різновид металевих шаф має свої особливості, спеціально розроблений для забезпечення ефективного та безпечного зберігання конкретних типів матеріалів та предметів, які використовуються в медичних закладах.

Основна відмінність спеціалізованих меблів для медикаментів – наявність великої кількості полиць та відділень, що значно спрощує сортування та пошук необхідних препаратів. Щоб запобігти доступу сторонніх осіб передбачені різноманітні замкові механізми.

Конструкції для інструментів використовуються під час проведення операцій та різноманітних процедур. Також там зберігають матеріали для перев’язок. Вони обов’язково відповідають необхідним нормам і вимогам, дозволяють підтримувати необхідний рівень чистоти та стерильності.

Шафи для спецодягу та аксесуарів зазвичай оснащуються вентиляційними отворами, захищають халати та костюми від пилу та патогенних мікроорганізмів. Для зручності розміщення всього необхідного передбачені штанги для підвішування речей та полиці для взуття.

Меблі для медичних закладів в Києві для документів допомагають упорядковувати історії хвороб, лікарські рецепти, інші важливі папери. Сортувати документацію по категоріях дозволяють спеціальні роздільні полиці. Для забезпечення конфіденційності та захисту від несанкціонованого доступу також передбачені спеціальні механізми.

Як обрати конструктивно вірну медичну шафу?

В залежності від індивідуальних потреб конкретного закладу є можливість купити меблі для операційної, кабінету лікаря, маніпуляційної та інших приміщень різноманітної конструкції. Це можуть бути одностулкові чи двостулкові шафи. Перший варіант компактний, дозволяє економити простір в будь-яких приміщеннях. Часто такі меблі мають два відділення – верхнє та нижнє.

В двостулкових моделях можливо зберігати більш об’ємні матеріали та обладнання, при необхідності відкривати одні дверцята, залишаючи інші закритими, що допомагає зберігати конфіденційні документи або інструменти під контролем.

Для зручності можливо купити медичні меблі для поліклініки, оснащені шаровими опорами, металевими ніжками, з висувними ящиками, вбудованими сейфами, різноманітними замикаючими пристроями.

Крім спеціалізованих шаф в Медикал СКБ є й інші меблі для медичних закладів: ліжка, стільці, кушетки, візки, підставки, столи, гінекологічні крісла.

При необхідності команда фахівців завжди готова надати професійні консультації, допомогти з вибором оптимальних варіантів. Оформити замовлення доступно як онлайн, так і зв’язавшись безпосередньо з оператором по телефону. Зробіть перший крок до покращення умов вашої роботи вже сьогодні!