Ювелірні вироби із золота – це те, що завжди залишається у тренді. Вони доповнюють будь-який образ, надихають на творчість, дарують яскраві емоції та впевненість у собі, відображають статус людини. Якщо ви саме шукаєте, де придбати золоті сережки, каблучки, підвіски, браслети та інші ювелірні прикраси, завітайте сюди https://jewelshop.com.ua/sergi/zolotyie_sergi/.

А ми поговоримо про те, як вибрати прикрасу, як її доглядати і що носять знаменитості.

Які бувають золоті прикраси та як їх підібрати

Звісно, їх різновидів дуже багато. Це обручки, заручні та декоративні кільця, всілякі сережки, ланцюжки, браслети, кольє, підвіски і навіть годинник.

Щоб підібрати щось собі або на подарунок, мало визначитися з видом виробу. Потрібно ще й відповісти собі на деякі важливі питання:

  • З чого має бути зроблена обрана прикраса? Це може бути жовте або червоне золото, біле з родієвим покриттям, або навіть кілька видів золота разом.
  • Чи будуть у ньому якісь вставки? Якщо так, то які саме. Наприклад, діаманти, сапфіри, рубіни, смарагди, аметисти. А може, перламутр, кераміка чи емаль.
  • У якій стилістиці має бути виконано виріб, куди планується його носити? Або це короткий діловий стиль, або романтичний, етнічний, вечірній і так далі.
  • Яким бачиться дизайн майбутньої покупки? Він може бути мінімалістичним або яскравим, об’ємним, мати флористичні, анімалістичні, геометричні мотиви.

Перед тим як придбати золоті каблучки або інші прикраси, також важливо визначитися з бюджетом, щоб одразу шукати своє у потрібній категорії та не розпорошуватися на те, що не підходить.

Чому багато хто обирає «Ювелір Капітал»

Купуючи прикраси із золота, важливо розуміти, що перед вами оригінальний виріб. Щоб переконатись у цьому, треба перевірити його на наявність усіх необхідних бірок та штампів. А якщо йдеться про діаманти, то вони мають супроводжуватись спеціальними сертифікатами, які підтверджують якість каменю. У магазині “Ювелір Капітал” зібрані саме такі прикраси.

Приємно знати, що компанія настільки впевнена у своєму товарі, що дозволяє клієнтам протягом двох тижнів повернути або обміняти виріб, який їм не підійшов. Незважаючи на те, що українське законодавство не дозволяє обмінювати ювелірні прикраси та повертати їх назад.

У цьому магазині можна купити золоті прикраси та інші вироби із золота на будь-який смак, стиль та гаманець ─ чоловічі та жіночі, лаконічні та для особливих випадків, з інкрустацією дорогоцінним камінням та без вставок. На багато позицій є хороші знижки.

Якщо ви не можете зробити вибір, грамотні консультанти допоможуть визначитися і дадуть корисну пораду. А при замовленні від 2500 грн. доставка в будь-яку точку країни безкоштовна.

Які ювелірні прикраси віддають перевагу знаменитості

Мабуть, зірки – найкраще підтвердження того, що золоті прикраси не виходять із моди. Ось добірка законодавців ювелірного стилю та їх коштовностей від «Ювелір Капітал»:

  • Екс-перша леді США Меланія Трамп впевнена, що прикраси потрібні у будь-якій
    ситуації. В ювелірних виробах вона віддає перевагу геометричним мотивам, смарагду і перлам, сміливо поєднує біле золото з червоним, а дрібні камені з більшими. Любов до коштовностей навіть надихнула її створення власного бренду.
  • Актриса Анджеліна Джолі вибирає класичні прикраси, але з родзинкою. Занадто помітні та химерні моделі ─ не її стиль. Анджеліна любить не перевантажені образи, рубіни та діаманти, мініатюрні сережки-пусети, довгі перлинне намисто-нитки. Вона вважає, що привертати увагу має щось одне: або одяг або аксесуари.
  • Світська левиця і фотомодель Кім Кардаш’ян, навпаки, віддає перевагу екстравагантним прикрасам. Вона носить великі та помітні кулони, браслети, кільця та сережки. Є господаркою ювелірного бренду, що випускає вироби в етнічному стилі. І навіть надихнула Канье Уеста створення власної лінійки з християнськими мотивами.
  • Співачка Дженніфер Лопес обожнює великі сережки-кільця та не зраджує їм уже багато років. А ще вона дуже любить діаманти та підвіски на шию з написами, носить по кілька браслетів відразу. А щоб допомогти менш забезпеченим дівчатам почуватися витонченими та елегантними, вона створила свою серію прикрас ціною до 100 євро.

Втім, в українських майстрів можна купити золоті каблучки та інші прикраси, не менш жіночі, ніж у селебріті. Наші модниці носять їх із захопленням!

Як правильно доглядати золото

Будь-які золоті прикраси вимагають дбайливого догляду. Якщо про них піклуватися, вони довгі роки будуть радувати вас розкішним блиском. Ось кілька ключових правил:

  • Знімайте прикрасу перед тим, як приймати ванну, душ, йти в сауну, лазню чи пляж, займатися спортом чи домашніми справами. Хлор, піт, високі температури, тривале перебування під прямим сонячним промінням можуть негативно на нього вплинути.
  • Бережіть вироби від випадкових механічних пошкоджень