Є одяг, який навіть після багатьох років існування залишається трендовим та має численну аудиторію шанувальників. Саме до таких речей відносять брендові джинси чоловічі та жіночі, які, напевно, є в гардеробі кожної людини. Дизайнери постійно вдосконалюють їх фасони, пропонуючи найбільш стильні та модні моделі сезону. Саме з ними ми хочемо вас і познайомити.

Джинси вільного крою – сучасні штани з нотками ностальгії

Улюблена багатьма класика знову набирає оберти на подіумах та у повсякденному житті. Джинси, що вільно сидять, підходять для чоловіків та жінок з різним типом фігури та є незамінним атрибутом вуличного стилю та аутфіту sport шик. Вони можуть мати повністю прямий крій або кльош від стегон – такі моделі додають фігурі пропорційності та візуально видовжують силует.

0_YACmA7adrEYX9-pDgpwcAXl9WTWKRov13naWhxcrXgv0GtN3OS4ON0DNUwwrYD7ruZyTQEcNQ9wMd2q2r04autDlui5lEZir0eXKj52ehVSctoNReHSYsEJls-MJ5TNY0C7qzXwS_FkeFoBA425Ws

Фото: rechi.ua. Широкі джинси Kenzo темно-синього кольору

Skinny – максимально облягаючий ефект

Брендові джинси жіночі у такому форматі дозволяють продемонструвати свою витонченість та зробити акцент на стрункості фігури. Модними є як подовжені, так і укорочені штани. У чоловічих колекціях також присутні джинси скінні. Але на відміну від жіночих, які точно повторюють вигини тіла, вони менш облягаючі. Можна сказати, що це штани вузького крою, які є чудовим варіантом для чоловіків зі спортивною фігурою.

Htn2uSQ0A8NnesspORgLpFpBawXaae3tNP15dtnOpQCldmwIwgk4I8Q1NThVAMzaXkYwwdsO52vRbPfMYFA8iwmbep-3kIGMimOdt_hd8QIezIGlioxhH2z4sKGUOoOPZAgwQ7FJ5aw6tLlndjwiISY

Фото: rechi.ua. Вузькі джинси Hugo Boss Hugo темно-синього кольору

Гранж стиль – брутальність та екстравагантність

Рвані джинси – тренд, який впевнено зберігає свої позиції в рейтингу найбільш модних варіантів. Однак модельєри трохи змінили штани grunge та доповнили їх новими деталями.

На відміну від джинсів з великими симетричними дірками, які були актуальні у минулих сезонах, нинішні моделі більш стримані та елегантні. Необов’язково “рваність” присутня на колінах – чимало дизайнерських моделей мають бокові розрізи в області стегон, хаотично розташовані дірки. Бажаючи додати джинсам оригінальність, дизайнери доповнюють розрізи бахромою.

OioAyR_nePzOHdf9iO6Q7C2wmE7ZBOY6dxIVi8VY8JjtHD-q0u8-WOK1CkoxdZAwined-_O7Y2rijomMKOoNFFC38ZQqAXrC8vCuW98vntpwv1SzrwH4pnJtTQrgY2Yg-7zr2VJgwKpIIGEG_mDmVF0

Фото: rechi.ua. Сині джинси Dsquared2 з декором-латками

Банани – максимальний комфорт та невимушеність

Об’ємні на стегнах джинси з широкими штанинами, які різко звужуються донизу – незамінна річ для людей, які ведуть активний спосіб життя. Такі моделі вважаються універсальними, адже вони чудово виглядають як з сорочками, так і елементами Casual стилю: футболками, світшотами та іншими речами. Джинси банани ідеально підходять для створення “розслаблених” луків.

JC-dA___W3gh5QxoUMq0Zjy0zE_49jJUuavV-GH_6bBSbN5tEKmrc8ZUjwCXB9994QpTM4OHgDWRAq7mz-oRpChxLJKkSYZH-IIGb2LZbKNnJ30bWFVAdQ5vV3j2-94yv8OiexCNYKf1xrGlspTDqPc

Фото: rechi.ua. Джинси-банани із змішаної бавовни Emporio Armani

Mom – топові джинси на всі випадки життя

Дуже зручні та суперстильні штани прямого крою, які не обтягують стегна та створюють вільний силует. Їхня головна особливість – здатність підлаштовуватися під будь-який верх та взуття. Бажаєте створити зухвалий образ – скомбінуйте джинси mom зі шкіряною косухою та важкими черевиками на шнурівці. Для ділового аутфіту достатньо об’єднати джинси такого фасону з оксфордами та класичною сорочкою. Також вони чудово підходять для вечірніх луків в комбінації з шовковою блузкою та туфлями на високій шпильці.

Навіть якщо у вашому гардеробі вже є легендарні штани з джинсової тканини, не відмовляйте собі в задоволенні придбати ще одну стильну модель, яка допоможе підвищити модний градус повсякденного лука.