Власний торговельний бізнес — звучить доволі амбітно як для приватної особи-підприємця або невеликого підприємства. Де взяти стартовий капітал, як організувати рекламу та продажі, і врешті-решт, що саме продавати?

Завдяки розмаїттю товарного виробництва у Китаї проблема перетворюється на невичерпну можливість. Косметика та біжутерія, одяг і аксесуари, канцелярія та іграшки, взуття, декор для дому тощо — попит в Україні мають майже всі групи товарів. Якщо грамотно налагодити ритейл та не задирати ціну — все неодмінно вийде. Навіть в умовах високої конкуренції зможете вдало вирізнятися доступністю цін, різноманіттям товарів та відповідальним виконанням замовлень.

Єдине питання — як купувати продукцію? Дізнатися про це можна, перейшовши за посиланням https://meest.cn/poisk-postavshikov/. Сервіс Meest China допоможе налагодити стабільне поповнення запасів без ризиків та перевитрат.

Чому варто звернутися до посередника

Купити в Китаї одну необхідну річ з правильними характеристиками доволі важко навіть на спеціалізованих торгових майданчиках. Ще важче самостійно зібрати оптову партію. Як шукати продукцію, обирати та перевіряти її, комунікувати із постачальниками та транспортувати покупку в Україну найдешевшим способом знає сервіс Meest China.

Вже понад 8 років компанія працює з китайським ринком та регулярно перевозить роздрібні і гуртові посилки літаками та морем. Довірити можна не лише доставку, а й пошук та викуп продукції. Як це працює:

  1. Клієнт звертається до сервісу із запитом та видає технічне завдання на пошук товару: тип, назва, якість, кількість, бажана ціна.
  2. Сервіс моніторить ринок у пошуках відповідного постачальника.
  3. Домовляється про купівлю, перераховує оплату від клієнта.
  4. Отримує замовлення на свій склад в Китаї та ретельно перевіряє кожну одиницю продукції, у разі виникнення браку чи нестачі — розвʼязує питання з постачальником.
  5. Упаковує та оформлює вантаж згідно з домовленостями з клієнтом та відправляє його обраним видом транспорту.
  6. Доставляє замовлення у визначений термін в Україну та влаштовує адресну доставку, якщо про це домовлено заздалегідь.

Що робить клієнт увесь цей час? Знаходиться на звʼязку із агентом сервісу, отримує фактичні та фінансові звіти про хід виконання замовлення, а потім відстежує його по трек-номеру у зручному мобільному додатку.

Що це дає клієнту? Впевненість у результаті, спокій та вільний час на планування власної справи і управління нею. Викуп та доставка продукції з Китаю від Meest China — ваш надійний тил для успішного ведення бізнесу.