Group of happy friends in spa

Як не прикро це визнавати, але період молодості швидкоплинний. Уже після 25 років у шкірі починаються перші вікові зміни. В клітинах поволі зменшується кількість колагену, тканина поступово втрачає пружність, з’являються перші мімічні зморшки. Щоправда, спершу всі ці зміни візуально практично непомітні, про них можна дізнатися лише за допомогою спеціального обладнання й аналізів. Скільки триватиме цей «непомітний» період, залежить від особливостей догляду за шкірним покривом.

Чимало жінок у бажанні якнайдовше зберегти молодість та красу обличчя вдаються до складних косметичних процедур, скуповують колекції косметики з екзотичними інгредієнтами, які нібито сповільнюють процеси старіння. Однак у більшості випадків відтермінувати вікові зміни можна за допомогою вітамінів. І британська косметика Medik8 – найкраще підтвердження цього.

Чому європейки обирають косметику Medik8?

Бренд Medik8 був створений майже 15 років тому британським фармакологом і біохіміком Еліотом Айзексом. Учений, використовуючи свій багаторічний досвід та передові досягнення світової науки, створив біоактивну косметику на основі натуральних інгредієнтів. Концепція вченого полягає в тому, що зупинити вікові зміни та подолати різні дерматологічні проблеми можна за допомогою вітамінів, які є основою здоров’я всього людського організму.

Кістяк косметики Medik8 складається з 3 компонентів:

  • вітамін С – захищає шкіру від вільних радикалів, сприяє її регенерації;
  • санскрин – захищає шкірний покрив від негативного впливу зовнішнього середовища (забруднене повітря, ультрафіолет, смог тощо);
  • вітамін А – стимулює процес вироблення колагену, допомагає боротися з дерматологічними недоліками (висипання, пігментація, зморшки).

Залежно від типу і принципу дії засобу, ці компоненти використовуються в різній концентрації, завдяки чому вдається досягати бажаного результату.

Першим, хто випробував на собі позитивний результат косметики, створеної Еліотом Айзексом, стала його сестра, яка страждала від еритеми, що прогресує. Нині Medik8 входить до переліку найпопулярніших косметичних брендів у Європі. Ефективність, безпечність, екологічність – якості, які принесли всесвітню популярність цій британській косметиці. І шанувальниць торгової марки з кожним роком стає все більше.

Чи можна в Україні придбати засоби Medik8?

Чимало українок також вже встигнули оцінити переваги продукції Medik8. В Україні засоби цього бренду представлені в інтернет-магазині FABO, який спеціалізується на продажі професійної косметики найпопулярніших світових виробників. В асортименті продавця є чимало засобів цього та інших популярних брендів. І що приємно – за адекватними цінами.