Нічого не може бути кращим за доставку готової їжі додому, поки ви відпочиваєте після важкого дня. Тим більше, коли ця їжа нічим не гірша за домашню за своїм складом та корисністю. Якщо говорити про суші, то японці їдять їх мало не  з народження. І саме в цій країні найбільше довгожителів. Після того, як у країні східного сонця провели опитування старожилів щодо їхнього харчування, зʼясувалось, що багато хто з них ніколи в житті не їв мʼяса, але вони завжди споживали рибу та морепродукти. Свій раціон вони складали з доступних та популярних продуктів, серед яких були рис, водорості та дари моря. Японські рецепти давно вийшли за межі країни та розповсюдились по всім материкам. Тож зараз кожен бажаючий має нагоду скуштувати смачні суші в Тернополі та інших містах України та світу. Заклад Sushi Pizza 39 https://sushi-pizza39.com.ua залюбки приготує роли будь-якої складності, адже в їх команді працюють справжні професіонали, закохані у свою справу.

Суші чи піца – вічне питання

Якщо не хочеться вибирати щось одне, то в завжди можна замовити суші і піцу разом. У такому випадку головною задачею стає пошук ресторану, в якому готують одразу два види кухонь: італійську та японську. Серед відомих у Тернополі закладів варто звернути увагу на ресторан Sushi Pizza 39 та їх широке меню. До речі, доставка піци по Тернополю https://sushi-pizza39.com.ua/pizzza/ у них одна з найшвидших у всьому місті. Жителі будь-якого району міста можуть перевірити на собі оперативність та якість доставки, а також професіоналізм та бездоганний сервіс від спеціалістів доставки закладу. Замовлення буде доставлене у найближчий термін, піца приїде гарячою, а суші – свіжими. Шеф-кухарі закладу досконало оволоділи рецептами різних культур та народів, проте в той же час не бояться експериментів, а тому в меню ресторану завжди можна знайти свіжі ідеї від натхненних майстрів своєї справи. Серед популярних страв закладу можна побачити:

  • сет Гриль;
  • піца Українська;
  • снек бокс;
  • сет Фірмовий;
  • піца Філадельфія;
  • удон з куркою;
  • піца Салямі фірмова;
  • сет Кілограмовий;
  • картопля фрі;
  • банофі (десерт з мигдалевого печива, солоної карамелі, бананів та вершкового сиру).

Акції на доставку їжі в Тернополі

Єдине, що може зробити доставку їжі ще кращою – акційні пропозиції. Тернопіль багатий на доставку суші та піци, проте не кожен заклад надає своїм клієнтам знижки чи спеціальні пропозиції. Ресторан Sushi Pizza 39 відноситься до таких, що поважають та цінують своїх гостей і саме тому адміністрація запровадила знижки на кожен день, щоб зайвий раз порадувати відвідувачів. Наприклад, суші по акції “заберу сам” дають можливість отримати знижку 10% щодня при замовленні страв на самовиніс. Крім того, в середу при замовленні самовиносу діє знижка 15% на усі піци, а в четверг така ж знижка діє на самовиніс суші. Серед інших пропозицій ресторану варто звернути увагу на акцію понеділка та вівторка: у понеділок можна отримати 39% знижку на кожен другий рол, а у вівторок – 39% на кожну другу піцу.