Сучасна людина більшу частину дня проводить у сидячому положенні. Хоча б тому, що офісна робота та відпочинок у “віртуальному світі” давно стали рутиною більшої частини населення. Саме тому важливо правильно облаштувати як офісний простір, так і домашній куточок для відпочинку чи віддаленої роботи. Важливими помічниками у цій справі є ортопедичні крісла. Вони відрізняються максимальним комфортом та ергономічністю. Вирішивши купити меблі в Аклас, ви можете підібрати таке крісло з урахуванням унікальних вимог та факторів.

Фото https://aklas.ua/. Крісло Barsky Hara Doctor red BHD-02

Загальні переваги ортопедичних крісел

Конструкція ортопедичного крісла розроблена таким чином, що всі його елементи можна підлаштувати під анатомічні особливості конкретного користувача. Для цього використовуються різноманітні механізми регулювання. Завдяки можливості адаптувати параметри спинки та сидіння ви можете завжди прийняти комфортну позу та без наслідків для здоров’я проводити час за бухгалтерськими звітами, програмуванням або багато часовими ігровими місіями. Ортопедичне крісло не тільки підтримує спину на всіх рівнях (від попереку до голови), а й значно покращує продуктивність праці та знижує стомлюваність.

Категорії крісел

На ринку представлені ортопедичні крісла з різним ступенем комфорту та функціоналом:

  • офісні для персоналу;
  • для кабінету директора;
  • комп’ютерні;
  • геймерські;
  • для дітей та підлітків.

Найпростішими за функціоналом є офісні крісла для персоналу, які мають спрощену конструкцію з мінімумом налаштувань. Нерідко у них відсутні підголівники та підлокітники, оскільки передбачається, що працівник спирається передпліччям на стіл, працюючи з клавіатурою. Такі меблі є оптимальним варіантом, якщо треба часто вставати з робочого місця, здійснювати невеликі переміщення по офісу, повертатися до різної оргтехніки та ящиків.

Фото https://aklas.ua/. Крісло Kreslalux Nuvem

Найбільш функціональними можна вважати крісла для директора. Вони розробляються спеціально для тривалого сидіння. Всі деталі та механізми у таких кріслах спрямовані на максимальне розвантаження спини та шийного відділу, зниження напруги плечового пояса та ніг. Існують моделі з підставкою для ніг та додатковою підтримкою шиї, а також розкладні модифікації. Крім того, крісла для директора відрізняються дорогими матеріалами та статусним виглядом в цілому.

Наостанок зазначимо перевірених виробників ортопедичних крісел. Якісним та ергономічним виконанням радують меблі від таких брендів, як АКЛАС, AMF, GoodWin, Barsky, GT Racer, Kreslalux. Вони виготовляються із довговічних матеріалів, мають надійну фурнітуру та широкі можливості регулювання.