Лазерна епіляція, як і будь-яка інша косметологічна процедура, має бути довірена лише винятковим професіоналам своєї справи. Незалежно від зони, де планується видалити небажане волосся, некомпетентний майстер може завдати шкоди здоров’ю клієнта або провести процедуру неефективно. Щоб не наражати себе на жодні ризики, варто дуже ретельно вибирати салон лазерної епіляції.

У цій статті ми хочемо розповісти вам про високопрофесійну студію з класним сервісом, яка відповідає найвищим стандартам. Це київський салон Epilook. Ціни на лазерну епіляцію тут невисокі.

Персонал із медичною освітою

Ефективність та безпека процедури насамперед залежить від людей, які її проводять. Тому так важливо, щоби косметологи мали найвищу кваліфікацію. У студії Epilook співробітники не тільки фанати своєї роботи і знають про неї абсолютно все, включно з підводними каменями та найдрібнішими деталями. Вони також мають медичну освіту. Салон сертифікований та готовий надати всі сертифікати клієнтам для ознайомлення.

Лазер нового покоління

У студії використовують американське обладнання Pacer One Pro. Устаткування складається з лазерів 3 типів, що дає змогу видаляти навіть світле та тонке волосся:

  • діодний;
  • олександритовий;
  • неодимовий.

Перший застосовується для видалення темних і жорстких волосків на смаглявій та світлій шкірі. Довжина світлової хвилі — 808 нм. Олександритовий отримав довжину хвилі 755 нм. Він проникає у волосяний фолікул і з легкістю усуває світле та тонке волосся. Неодимовий лазер використовується не тільки для епіляції, а також для розгладження шкіри та вирівнювання тону. Довжина світлової хвилі становить 1064 нм. За допомогою цього апарату лазерну епіляцію можна робити будь-якої пори року. Для нього не має значення тип шкіри та волосяного покриву.

Бездоганна гігієна

Стерильність у косметології — одне з найважливіших правил, які мають дотримуватися неухильно. Салон лазерної епіляції в Києві Epilook повністю йому слідує.

Устаткування та кімната епіляції обробляються антисептичними засобами після кожного клієнта. Регулярно проводиться кварцювання приміщення та дезінфекція, а весь персонал працює в масках. Крім того, співробітники щодня перевіряються на можливість захворювання на ГРВІ.

Постійні знижки та вигідні пропозиції

Студія вдосконалюється кожен день і робить усе, щоб клієнти відчували себе комфортно та йшли з гарним настроєм. Крім доброзичливого та уважного персоналу, тут вас порадують високі знижки та вигідні комплекси послуг. У пакеті кожна окрема послуга коштує менше. Ознайомитись із цінами можна на сайті.