Apple Inc. є найпопулярнішою американською технологічною компанією, яка займається розробкою побутової техніки та програмного забезпечення. Знамениті смартфони, ноутбуки, комп’ютери та планшети вже чимало років служать еталоном якості та інновацій. Найпопулярнішим гаджетом компанії Apple є iPhone. Кожного року розробники працюють над його вдосконаленням та багатофункціональністю, щоб задовільнити смаки найвибагливіших споживачів.

Також не менш популярним гаджетом є планшет Ipad. Ця річ – просто незамінний помічник для кожної людини. Гаджет має хороші характеристики, тому працює якісно та швидко. На сайті https://comfy.ua/ua/plane-table-computer/brand__apple/ є вся необхідна інформація, яка стосується найпопулярніших моделей планшета. Вони розрізняються між собою зовнішнім виглядом, технічними параметрами, оснащенням та вартістю. Планшет Apple Ipad поєднує в собі швидкість, потужність та продуктивність. В ньому є все необхідне для роботи, спілкування з друзями та іншого роду занять.

Характеристика планшета Apple Ipad

Цей популярний гаджет має не лише стильний корпус, а й відмінну характеристику. Завдяки планшету можна спілкуватися в месенджерах, переглядати різноманітні сайти, знімати красиві відео або робити фото, читати книги та багато чого іншого.

Об’єм вбудованої пам’яті:

  • 32 ГБ – підходить для використання приладу лише в обмеженому режимі користувача;
  • 64 ГБ – можливість зберігання інформації, програм, фото або ігор;
  • 128 ГБ – найоптимальніший варіант, що дозволяє зберігати великий обсяг інформації;
  • 256 ГБ – чудовий вибір для активних користувачів, що постійно перебувають офлайн;
  • 512 ГБ – можливість створення графіки, найчастіше підходить для дизайнерської діяльності;
  • 1 ТБ – відкриття перед користувачем необмежених можливостей.

Особливості та функціональність

Планшет Apple Ipad виконує величезну кількість функцій. Гаджет має дві камери та робить якісні знімки. Планшет забезпечує доступ до інтернету та має хорошу ємкість акумулятора. Ipad лише не підтримує телефонний зв’язок.

Фронтальна камера:

  • 7 Мп;
  • 1,2 Мп;
  • HD-камера FaceTime.

Діагональ дисплею варіюється до 12,9 дюймів. Моделі оснащені IPS та Renita матрицями. Завдяки їм на екрані завжди яскрава картинка в широкому діапазоні. Full HD забезпечують високу чіткість зображення. Також у планшеті вбудований модуль Wi-Fi.