Інвестиція у красу – це завжди вірне рішення для дівчат і жінок, які бажають виглядати бездоганно. Для таких цілей вони нерідко відвідують професійних візажистів, щоб ті виконали для них ідеальний макіяж. Як правило, потреби у послугах б’юті-майстрів виникають в результаті бажання отримати вау-ефект, дефіциту вільного часу і, як би це дивно не звучало, відсутності необхідних інструментів. Щоб мейкап вийшов таким, про який мріє дівчина чи жінка, рекомендується використовувати професійні кісточки для макіяжу, адже дані вироби суттєво полегшують і пришвидшують процес нанесення
декоративної косметики, окрім цього, з їх допомогою можна чудово підкреслити риси обличчя і приховати можливі його недоліки. Якщо цікавлять кісточки для макіяжу професійні, зверніться у компанію Вобс. Даний український бренд вже понад 15 років створює найкращі інструменти для краси, які дають змогу отримати бездоганний результат і залишитися ним задоволеною на всі 100%!

Який пропонує купити набір кісточок для макіяжу виробник Вобс: переваги базових і професійних комплектів!

Щоб досягти вау-ефекту як на щодень, так і під час підготовки до вечірніх чи святкових івентів, вам слід обрати пензлі WOBS, а саме набори. Виробник радить звернути увагу на кісточки для макіяжу Вобс у комплекті тому, що у ньому зібрані всі необхідні інструменти. Більш того, вони ергономічно складені у зручний і практичний чохол, який можна носити з собою і не турбуватися про те, що ви щось загубите чи забудете взяти з собою. У вас все завжди буде під рукою, а отже вдасться виконати
ідеальний мейкап без жодних додаткових пошуків потрібних інструментів.

На сайті wobs.ua представлені абсолютно різні набори кісточок для макіяжу для будь-яких цілей і сфер використання. Для прикладу, якщо вам ці інструменти потрібні лише для виконання класичного щоденного чи вечірнього мейку, тоді слід звернути увагу на малі базові комплекти. До них входять наступні вироби, без яких неможливо досягти завершеного результату:

  1. Кісточка для тіней. Цей інструмент може пропонуватися з натурального чи синтетичного ворсу, мати округлий, прямий чи скошений кінчик. З його допомогою ви зможете успішно нанести, розтушувати тіні та виконати плавний перехід від одного відтінку до іншого, якщо любите поєднувати різні тони.
  2. Кисть для тону. Без контурингу обличчя неможливо уявити завершений мейкап. Щоб підкреслити скули, надати шкірі природного здорового тону, замаскувати прищики і інші незначні дефекти, скористайтеся спеціальними кісточками, що входять до базового набору. Невеличкий комплект може включати інструмент для нанесення бази, тонального крему, консилера, коректора, а також ергономічну кисть для пудри та румян.
  3. Пензлик для брів і вій. Переважно базовий набір включає щіточку для догляду за бровами та віями, а також пензель для підкреслення контурів брів чи надання їм відповідного тону.

Якщо ви мрієте навчитися виконувати різні техніки мейкапу або ж уже вмієте їх робити, але не маєте відповідних інструментів, придбайте від виробника Вобс професійний набір щіточок для макіяжу, що включає 20, 24 чи 25 кісточок. Обравши такий комплект, вам точно не прийдеться шукати певні вироби додатково, адже він має все, що потрібно. Такий набір ви можете купити не лише для себе, а й в якості
корисного презенту близьким дівчатам і жінкам. Вони будуть від нього в захваті, оскільки у них все буде під рукою. Перевага покупки кистей в наборах полягає в тому, що завдяки зручному чохлу інструменти завжди зберігаються делікатно та служать набагато довше. Окрім цього, вам не прийдеться довго шукати в своїй косметичці відповідний виріб, адже перед вами буде весь арсенал інструментів.

Купуйте професійні кісточки для макіяжу в наборі бренду Вобс і створюйте бездоганний мейкап!

Зацікавили пензлі для макіяжу – набір оберіть від українського виробника Вобс. Дані товари можна умовно розділити на 3 основні категорії:

  1. Маленький набір, що складається із 8-12 пензликів. Він підходить для щоденного
    використання, адже включає найнеобхідніші інструменти, що дозволяють виконати базовий макіяж.
  2. Середній комплект, який містить 13-17 кісточок. Він додатково складається з пензлів, що дають можливість краще скоригувати риси обличчя або ж працювати з більшою кількістю кольорів.
  3. Великий набір із 20-25 інструментів. З його допомогою вам вдасться створити мейкап на будь-який смак і різних технік. Використовуючи цей комплект, ви зможете детально опрацювати кожну деталь.

Бренд Вобс рекомендує купити набір кісточок для макіяжу на будь-який смак і для різних цілей. Завдяки широкому асортименту продукції і її відмінній якості, ви точно залишитеся задоволеними результатом. Більш того, такі кисті дадуть вам можливість втілювати шалені ідеї і не боятися змін, а сміливо йти в ногу з часом, щоразу демонструючи справжні шедеври! Для здійснення замовлення і детального огляду товарів завітайте на сайт wobs.ua і обирайте ті набори, які вам підходять по всіх критеріях!