Українські модельєри ніколи не були прихильниками торгових центрів, надаючи перевагу невеликим затишним шоурумам.

Карта таких магазинів у Києві змінюється ледь не щотижня. Пропонуємо вашій увазі добірку найкращих шоурумів, що відкрилися в Києві нещодавно.

Hvoya

Hvoya – мультибрендовий концептуальний магазин, в якому представлені товари широкого спектру власного виробництва. У шоу-румі представлено жіноче взуття на будь-який смак: Черевики челсі, чоботи на підборах до коліна, ботильйони на квадратному каблуці та зимові чоботи на шнурівці. У магазині також продаються різноманітні жіночі сумки на будь-який смак.

Katimo Clothes

Katimo Clothes – шоу-рум молодого українського бренду з однойменною назвою, що випускає жіночий одяг на всі сезони та випадки життя: від світшотів та блейзерів до вишуканих блискучих суконь та спортивного одягу. Однією з ключових ліній одягу є тренд цієї зими – тедді-пальто. Стильні і водночас теплі, тедді-пальто називаються так тому, що вони виготовляються з хутра, яке використовується для плюшевих ведмедиків.

Freak Days

У цьому шоурумі представлений одяг для чоловіків українського бренду Freak Days. Їхній асортимент повсякденного одягу та компактних аксесуарів чудово підходить як для повсякденної рутини, так і для пригодницьких подорожей. Freak Days продає світшоти, худі та футболки з принтом, парки та стильні однотонні сорочки. Крім того, бренд виготовляє рюкзаки та сумки на пояс, зимові шапки та кепки для далекобійників.

Marque

Цей концептуальний магазин ідеально підходить для тих, хто шукає щось, щоб урізноманітнити свій старий гардероб. Marque пропонує товари деяких нішевих іноземних та українських брендів, серед яких Acler, Anouki, Tibi, Mrz, Lake, Lala Berlin. Тут продають одяг, взуття та аксесуари для жінок, підбираючи для своїх клієнтів найбільш неординарні речі. На полицях магазину – яскраве взуття, масивні прикраси, різнокольорові капелюхи, піжамні костюми та шовкові сукні.

Ali Saulidi

Український дизайнер Алі Сауліді відомий своїми футуристичними моделями взуття. В магазині представлене взуття як для чоловіків, так і для жінок, в тому числі знамениті кросівки бренду на широкій підошві різних кольорів і тканин. Також є зимові черевики на шнурівці, чоботи на підборах до коліна та ботильйони на підборах. Взуття Ali Saulidi не тільки пасує до будь-якого образу, але й настільки яскраве, що може стати центральним елементом усього образу.

Natali Dudka

Цей молодий український бренд виробляє одяг для жінок, поєднуючи мінімалістичний дизайн з незвичайними деталями. Шоу-рум Natali Dudka пропонує жіночні моделі в однотонних і базових кольорах. Бренд продає сукні, костюми, штани, блузи, сорочки та комбінезони. Також пропонується широкий вибір пальт з вовни та кашеміру, включаючи класичні та оверсайз моделі.