Вітальня є частиною квартири або будинку, що відокремлена від інших приміщень перегородками. Найчастіше вона призначена для відпочинку. Проте, дуже часто у вітальні облаштовують спальне чи робоче місце. Вітальні на замовлення роблять кімнату багатофункціональною, затишною та стильною.

Особливість інтер’єру вітальні

Інтер’єр вітальні завжди створюється за вимогами всіх членів сім’ї. Найчастіше він має дві важливі характеристики:

  1. Індивідуальність – перебування в кімнаті, де інтер’єр виконаний в одному стилі, дуже приємне. Тоді хочеться розглядати кожну деталь, насолоджуючись гармонією.
  2. Комфортність – всі члени родини повинні почувати себе максимально затишно та комфортно.

Сучасний інтер’єр вітальні містить в собі диван-трансформер. Завдяки таким меблям можна створити ідеальне спальне місце. Перед диваном повинен розміщуватися столик, який виконаний в такому ж дизайні. Наразі для створення індивідуального інтер’єру використовують меблі для вітальні на замовлення. До столу з диваном є чудовим доповненням м’які крісла.

Стінка у вітальню на замовлення

В Києві є чимало виробників, які випускають різноманітні сучасні стінки та столики для вітальні. До найпопулярніших типів конструкції відносять такі:

  • класичні (всі меблі розташовані лінійно уздовж однієї стіни кімнати);
  • модульні (така стінка складається з різних блоків, з яких можна створювати різні композиції);
  • стінка-гірка (закріплення елементів меншого розміру на габаритних модулях).

Кожного року виробники в Києві надають широкий вибір моделей всіх типів стінок. Вони відрізняються стилем, дизайном, кольором та іншими характеристиками. Не завжди вдається підібрати готовий гарнітур у вітальню. Такі проблеми виникають, коли, наприклад, у вітальні вже є диван з журнальним столиком. Тоді слід пошукати гарнітур, що встановиться на відведеному для нього місці.

Є можливість замовити стінки будь-якого типу та розміру. Корпусні меблі для вітальні потребують виготовлення потрібних мобільних блоків. У корпусних меблів є такі переваги:

  • можливість переміщувати мобільні блоки для створення різних композицій;
  • можливість вибрати в каталозі ті модулі, які бажає клієнт.

Компанія Corf Mebel: меблі для вітальні на замовлення

Компанія Corf Mebel вже понад 10 років виготовляє корпусні меблі в Києві. Меблі відповідають всім стандартам якості. Для їхнього виготовлення використовують лише сучасні технології, що гарантують високу якість.

Переваги замовлення меблів у компанії Corf Mebel:

  • виконання замірів кваліфікованим замірником;
  • розроблення гарнітура з урахуванням всіх побажань клієнта;
  • підбір ідеальної комплектації меблів для вітальні;
  • збірка всіх меблів на фабриці.