Стівен Кінг по праву був визнаний королем містичного жанру. Твори сучасного письменника здобули величезну популярність у всьому світі, а щороку виходить у світ чергова екранізація.

Дивитись фільми, які допоможуть перевірити себе на міцність і відчути всі відтінки страху, можна на Київстар ТБ. Жахи є популярним жанром, якому віддають перевагу багато кіноманів. Не так давно в кінотеатрах показували популярного клоуна Пеннівайза — героя фільму жахів «Воно 2». Ми із задоволенням розповімо і про інші стрічки, які завоювали визнання у фанатів жахів і містики.

«Втеча з Шоушенка» (1994)

З моменту виходу в світ і до нинішнього дня фільм не втрачає своєї популярності, будучи лідером рейтингу IMDb. У головних ролях екранізації повісті «Ріта Гейорт і порятунок із Шоушенка» знялися Тім Роббінс і Морган Фрімен. Зараз важко відшукати глядача, який не бачив американську драму. Фільм вчить нас не здаватися незважаючи ні на що, знову повертатися на шлях до своєї мети.

«Мізері» (1990)

У психологічному трилері головну жіночу роль зіграла неповторна Кеті Бейтс, яка отримала за свою працю премію «Оскар». Обмежений простір та історія виживання письменника Пола Шелдона, яким надмірно опікується віддана фанатка з туманними помислами, нагадують справжній хоррор.

«Таємне вікно» (2004)

Провідну роль у триллері-детективі з нотками параної зіграв Джонні Депп. Фільм «Таємне вікно» є однією з нечисленних екранізацій твору Стівена Кінга «Таємне вікно, секретний сад» без домішки містики. Історія розповідає про письменника, з яким Кінг себе асоціює. Київстар ТБ дасть змогу насолодитися грою Джонні Деппа, яка для нього абсолютно нетипова.

«1408» (2007)

Назва символізує номер у готелі «Дельфін». Люди, які там перебували, божеволіли. Екранізація отримала хороші відгуки кінокритиків, які писали про майстерну передачу всепоглинаючого жаху, простий сюжет і переконливу гру акторів. Головним персонажем став письменник Майк Енслін, який вирішив випробувати себе на міцність і полоскотати нерви. Для цього він заселився саме в цей номер, оскільки, за чутками, в ньому перебувають примари загиблих мешканців. Його основним завданням є провести в готелі всього одну ніч, яка здасться вічністю.

«Кладовище домашніх тварин» (1989)

Вперше цей твір було екранізовано в 1989 році. Сюжет розповідає про доктора Луїса Крида, який втратив свого кота, що загинув під колесами вантажівки. Чоловік поховав вихованця на індійському цвинтарі, але через деякий час тварина стала приходити додому. Після цього сімейство Крідів почали переслідувати різні нещастя. Сучасний фільм вийшов друком у 2019 році, проте більш вдалою визнана перша спроба.

Онлайн-кінотеатр Київстар ТБ

Для перегляду кінострічок не обов’язково відвідувати кінотеатр. Ми зібрали фільми різного типу та жанру, серед яких кожен знайде варіант до душі. Наша команда стежить за виходом нових картин, оперативно додаючи їх у каталог. Ми робимо все можливе, щоб користувачі онлайн-кінотеатру Київстар ТБ одними з перших насолодилися світовими шедеврами кіно.