Упродовж багатьох років Київ приваблював до себе людей, був місцем, де завжди відбувалося безліч заходів, а життя тривало 24/7. Війна, яку принесла на українську землю Росія, змінила життя людей, та не змінила їхнього прагнення розвиватися, мріяти, втілювати в життя ідеї. Не зупинила цей процес навіть необхідність перебувати в метро, підвалах та інших місцях, щоб урятуватися від ракет та бомб.

Бажаючи підтримати український народ, засновники проєкту Kyiv Underground, серед яких Юлія Погорєлова та Діно Павлинович, вирішили створити fashion-бренд, який зміг би транслювати світові важливі меседжі та одночасно пропонувати клієнтам якісну продукцію з сучасним цікавим дизайном. Саме так з’явився бренд Kyiv Underground, на одязі якого можна побачити патріотичні ілюстрації киянки Наташі Лі. Ці ілюстрації демонструють те, що сьогодні переживають українці та що для них важливо. Одяг є важливим атрибутом кожної людини: через нього вона самовиражається, налаштовується на певний лад. Kyiv Underground позиціює себе як бренд для креативних та сміливих людей, мрійників та закоханих, людей, які підтримують Україну та вірять у її перемогу, усіх, хто бажає мати не просто гарну річ, а символ. Свої речі бренд шиє в Німеччині, залучаючи до процесів українських біженців.

Сучасний патріотичний дизайн КИЇВ UNDERGROUND — свобода, єдність, перемога!

На одязі бренду Kyiv Underground, окрім лаконічного логотипу самого бренду, присутні вже згадані креативні ілюстрації від Наташі Лі. Здебільшого на них зображені жінки, які мають своє важливе місце в історії опору України та символізують красу. Втім, як зазначають представники бренду, для них однаково важливий вклад як мужніх захисників (та захисниць) України, так і всіх, хто її підтримує. Крім того, на кожному виробі містяться слова, які набули особливого значення з приходом війни: мужність, відвага, свобода, мир, перемога тощо. Одяг Kyiv Underground — це унікальне поєднання лаконічного дизайну та небанальної патріотичної символіки. Як носити такий одяг?

Не всі люди мають у своєму гардеробі речі з великими написами чи зображеннями, оскільки вважається, що їх важко поєднувати з іншими речами. Проте якщо більшість речей з вашого гардероба має лаконічний стиль, це повинно ще більше заохотити вас придбати одяг з колекції Kyiv Underground. Футболка, худі або бомбер гарантовано урізноманітнить ваші повсякденні комбінації та забезпечить хороший настрій. Утім, поєднання з нейтральними відтінками чи базовими речами — це не єдиний шлях. Спробуйте доповнити оригінальну річ з принтом одягом яскравого кольору або з принтом/логотипом. Ці два варіанти — це гарантія wow-ефекту!

Одяг з українською символікою носять навіть світові зірки, тому це найкращий час, щоб долучитися до модного тренду! Насамперед радимо звернути увагу на худі, світшоти та лонгсліви. Зручна кофта — це must-have у кожному гардеробі, а популярність стилів streetwear та athleisure дає можливість придбати кофту з красивою ілюстрацією, яка стане у пригоді в різних ситуація впродовж усього року. Не менш універсальною річчю є футболка, яка стане чудовим варіантом верху в теплу пору року. Джинси, джогери, спортивні штани, кросівки, шорти, різноманітний верхній одяг чудово доповнить як футболку, так і кофту. Водночас Kyiv Underground пропонує якісний та зручний верхній одяг — бомбери та парки, прикрашені вже згаданими ілюстраціями. Зручний та популярний фасон, а також базові кольори роблять ці куртки дуже практичними. З іншого боку, ви можете використовувати їх для створення яскравих патріотичних образів. Дизайн Kyiv Underground створений для того, щоб надихатися та експериментувати, тож сміливо обирайте свою модель, щоб продемонструвати стиль та поширювати впевненість в перемозі!