6 переваг оренди квартири

Оренда квартири має багато переваг над покупкою власного житла, тому послуга користується значною популярністю серед різних категорій людей. Одна з головних переваг полягає в тому, що винайняти квартиру можна миттєво, не доведеться тривалий час відкладати гроші для того, щоб з’їхати від батьків молодій сім’ї чи дорослим дітям. Щоби зняти квартиру в Києві вигідно, варто скористатися порталом Country.ua, в каталозі якого є велика кількість пропозицій в різних районах міста та цінових категоріях.

Які є переваги оренди квартири?

Оренда квартири має значні переваги, серед яких:

  • відсутність прив’язаності до місця та можливість змінити місце проживання у будь-який момент;
  • можливість переїхати в інше місто та одразу ж мати, де жити;
  • доступність для молоді, у яких немає фінансових засобів для покупки власного житла;
  • великий вибір пропозицій з різними характеристиками та в різних цінових категоріях;
  • можливість забути про контроль батьків чи інших осіб;
  • ідеальний варіант для старту в самостійному житті.

Оренда квартири також є хорошим рішенням, якщо є власне житло, але воно знаходиться далеко від роботи, в іншому районі міста чи населеному пункті. В такому випадку можна свою квартиру здати в оренду та орендувати житло зі зручнішим розміщенням.

Чому винаймати квартиру вигідно?

Вигода в оренді квартири для орендаря значна, адже він лише сплачує вартість оренди й комунальні платежі та не хвилюється про будь-які інші витрати. Податок на нерухомість, різноманітні внески в ЖК, капітальний та косметичний ремонт оплачує власник квартири.

Більшість квартир здаються з готовими меблями та побутовою технікою. Якщо вони виходять з ладу, оплачує ремонт також власник житла, якщо інше не вказано в договорі оренди. Це значно зменшує витрати під час переїзду, адже не потрібно купляти все самостійно, до того ж не передбачає затрат на ремонт техніки у випадку поломки.

Вигода оренди квартири значна, тому більшість людей віддає перевагу найму житла перед покупкою в іпотеку і поступово відкладає гроші на свою нерухомість, не ризикуючи нічим та не сплачуючи щомісячні проценти.

Щоб оренда була вигідною та приносила лише позитивні враження, важливо уважно вибирати житло, попросити документи, підтверджуючі право власності, та детально вивчити текст договору перед підписанням. Орендувати квартиру без укладання договору небезпечно, адже можна стати жертвою різних шахраїв.

Поділись


Новини партнерів