Сьогодні майже у кожного в будинку і квартирі є кондиціонер. Крім цього, як правило, у великій квартирі використовують як мінімум два кондиціонери, наприклад, встановлюють кліматичне обладнання у вітальні та спальні. Також, кондиціонери встановлюють в офісах, кафе, ресторанах, школах, інститутах тощо. Але мало хто розуміє, як правильно вибирати справді якісний кондиціонер. І справді, це досить складно. Так на сьогоднішній день популярністю користуються кондиціонери компанії Cooper&Hunter, придбати які можна за посиланням https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/kondicyonery_cooper-and-hunter.html. Але чому? У цій статті ми розглянемо основні переваги цієї кліматичної техніки.

Основні переваги кондиціонерів Cooper&Hunter

Скрупульозна перевірка виробничого процесу, досконала відповідальність за продукцію, яку отримують в підсумку кінцеві споживачі та вивірена тактика сучасного маркетингу – це основні деталі успіху виробника, якому довіряють тисячі покупців. Компанія розробила досить оригінальну систему: «Стратегія виробленого продукту» та «Глобальна перевірка якості». Її використання дозволило досягти високих показників якості кліматичного оснащення.

Підвищений рівень надійності обладнання для кондиціонування, унікальність, особливі деталі, сучасне оформлення та широкий діапазон продукції робить товар Cooper&Hunter відомим у багатьох країнах по всьому світу. Крім цього, компанія та продукція даного бренду може похизуватися такими основними перевагами:

  1. Менше 0,2 відсотків претензій від споживачів.
  2. Стовідсоткове тестування всіх елементів.
  3. Виключно «R32».
  4. Контрольні зразки установки із застосуванням обладнання «MARPOSS».
  5. Будь-який кондиціонер освоює глибокий багатофункціональний контроль.
  6. Економія електрики.

Цікавим є те, що міні спліт-системи, як правило, є найефективнішими в цілому. Справді, втрата поділу енергії у характерних примусових пневма-системах, за оцінками, може сягати сорока відсотків, тоді як позначки втрат енергії у міні спліт-системах варіюються від однієї до п’яти відсотків.

Якщо ж говорити про економію витрат на електрику, слід зазначити, що тепловий насос на кшталт «повітря-повітря» – це опалювальний пристрій, який передає енергію тепла, отриману із повітря, що знаходиться на вулиці, до кімнати чи навпаки.

Це одна з найрезультативніших систем, яка надає до 2-х разів більше енергії, ніж сам пристрій може вимагати.