Багато людей часто купляють товари за кордоном. В інших країнах є чималий вибір різноманітних продуктів. Також можна придбати речі для побуту. Найчастіше українці купують товари в Польщі. Вона є однією з європейських країн, яка може похизуватися низькими цінами майже на всі товари. Замовити товари з польщі дуже просто й легко. Найчастіше це відбувається онлайн. Доставка товарів здійснюється за допомогою сервісу NP Shopping.

Які товари найкраще обирати в онлайн-магазинах Польщі?

  • Повсякденний та верхній одяг

У Польщі можна придбати багато стильних та брендових речей за доступними цінами. Країна підтримує вигідні економічні відносини з іншими членами ЄС, тому найрезультативнішим шопінг буде під час розпродажів, які відбуваються декілька разів на рік. В онлайн-магазинах можна купити якісний повсякденний та верхній одяг, який коштує дуже дешево.

  • Взуття

У Польщі надзвичайно великий вибір взуття. Найкраще обирати продукцію загальноєвропейських брендів. Таке взуття доступне за ціною абсолютно кожному. Його якість набагато краща, ніж в Україні.

  • Дитячі товари

Польща може похизуватися найкращою дитячою продукцією. Вона не лише якісна, а й дуже дешева. Дитячий одяг, іграшки чи аксесуари відповідають суворим міжнародним вимогам з гігієнічності та безпеки. В онлайн-магазинах є дуже корисні речі, які знадобляться не лише дітям, а й батькам.

  • Спортивні товари

Спортивний одяг або взуття можна придбати від улюбленого бренду. У спеціалізованих онлайн-магазинах надзвичайно просто підібрати товари для професійних атлетів або прихильників командних видів спорту.

Що треба знати про шопінг у Польщі?

В Польщі існує дуже важливе правило шопінгу. Чим вища цінова категорія товару, тим вигідніше його купувати. Найкраще розпочинати покупки з торгівельних марок Stradivarius, MANGO, Bershka, ZARA та інші. В онлайн-шопінгу за кордоном є дуже багато переваг. На відправку товарів з Польщі розповсюджуються стандартні митні правила України.

NP Shopping

За допомогою цього сервісу можна замовити найкращі товари з Польщі. Для того, аби скористатися NP Shopping, необхідно зробити п’ять простих кроків:

1. Реєстрація на NP Shopping.
2. Отримання власної міжнародної адреси для шопінгу.
3. Покупки онлайн на свою адресу NP Shopping.
4. Керування відправкою.
5. Отримання замовлення.

Вартість доставки з Польщі в Україну залежить від деяких факторів. Якщо сума усіх товарів не перевищує 150 євро, то отримувач оплачує лише послуги доставки. В разі перевищення нараховуватиметься митний збір, а саме 10% від всієї суми.