Сьогодні дуже легко купити в інтернет магазині сумок як bagtone.ua/uk/ новий аксессуар. Зі складу моделі приходять у гарному стані, але згодом, якщо за ними не доглядати, втрачають свій красивий зовнішній вигляд та стають неохайними. Зберегти первинну форму та красу сумки допоможуть наступні поради для різних моделей.

Шоппер

Незамінна річ для походу за покупками, та й просто для повсякденної носки. Є велика спокуса носити шоппер кожного дня, тому він швидко забруднюється. Повернути річ до ладу допоможе проста процедура: треба після кожного використання витрушувати шоппер, а в разі більш складних забруднень протирати вологою тканиною і просушувати від зайвої вологи.

Клатч

Строк служби цієї сумочки залежить від того, чи купили ви якісний жіночий клатч як https://bagtone.ua/uk/zhinochi-klatchi/та як за ним доглядали. Якщо обрати гарний інтернет магазин і дотримуватися правил догляду, він стане незамінним супутником на всіх вечірніх заходах.

Клатч дуже важливо зберігати в індивідуальному чохлі (щоб зберегти від пилу та вологи), окремо від інших сумок та твердих предметів, що можуть деформувати його. Якщо він забруднився, очищення проводиться вологими серветками чи тканиною.

Тоут

Ці сумки дуже зручні для коротких подорожей та покупок і вони потребують особливого догляду. Важливо регулярно протирати сумку зовні, щоб прибрати зайвий пил. Також її треба одразу ж сушити, якщо ви потрапили під дощ, сніг, або всередині витекла вода або інша рідина, щоб на поверхні тоуту не залишилися плями.

Поясна сумка

Ці моделі забруднюються швидше за інші та складаються з деталей, за якими потрібен особливий догляд. Зокрема, потрібно:

  • регулярно промивати поверхню від пилу та бруду;
  • протирати ремені та місця їх кріплення;
  • протирати металеві елементи;
  • регулярно замінювати деталі, якщо вони зносились.

Можна використовувати спеціальні засоби: очищуючий чи водовідштовхувальний спрей.

Рюкзак

Перше правило довгої служби рюкзака — це правильний догляд. При незначних забрудненнях достатньо протерти його серветкою чи вологою тканиною. Час від часу, рюкзак потребує прання у звичайній воді з м’яким миючим засобом, щоб змити більш серйозні забруднення.

Для збереження форми рюкзаку, потрібно правильно його зберігати. Зокрема, не вішати за лямки на гачки, коли всередині багато речей, та не складати в нього забагато предметів. Це може пошкодити ручки та шви аксесуару.

Класична сумка

Це незамінний елемент елегантного стилю, тому за зовнішнім виглядом аксесуару важливо слідкувати. Так, як і інші моделі, треба захищати її від пилу та вологи, уникати залишення сумки на брудних та вологих поверхнях, а також не складати в неї важкі предмети. Фурнітуру потрібно одразу ж оновлювати, якщо вона починає виходити з ладу.

Таким чином, всього декілька простих рухів вологою тканиною після кожного використання сумки захистить аксесуар від складних забруднень, що важко або неможливо вивести. Також це значно збільшить строк служби виробу і зберігатиме його в тому ж стані, що був при покупці, довгий час.