Догляд за дитиною — один із найбільш непростих викликів для кожної жінки. Водночас потрібно займатися побутом і не забувати про час на себе. Це здається нереальним, принаймні поки у вас на руках немовля. Завдяки сучасним гаджетам можна зручно налаштувати домашні процеси.

Які прилади спростять побут для мами

Сучасне розмаїття гаджетів вражає, проте не всі з них варті термінової покупки. Деякі розроблення є відвертим маркетинговим ходом, а інші можуть занадто швидко втратити актуальність для матусь. Тому беріть на озброєння добірку дійсно корисних речей, які полегшать вам життя:

  1. Радіоняня — чудовий винахід людства, який згодиться тривожним мамам. Буває, що першу дитину жінки навіть бояться залишити саму під час сну. Використовуйте корисний гаджет, щоб займатися своїми справами в будь-якому місці будинку й контролювати малюка.
  2. Сушильна машина. Необхідність розвішувати білизну на балконі, довго чекати, поки вона висохне, та прасувати завжди дратувала жінок, а з появою дитини та ще більшої кількості одягу — тим паче. З такою технікою розбиратися з пранням буде значно простіше, а режими під праску або в шафу — взагалі рятівні.
  3. Мультиварка. Самостійно вона надскладну страву не приготує, і участь жінки однаково суттєва. Проте для мами, яка постійно відвертається на малятко, можливість встановити режим та не контролювати приготування дуже цінна. До того ж можна вибрати відкладений старт, щоб до потрібного моменту мати страву, а ще використовувати опцію на пару з початком прикорму.
  4. Зволожувач повітря. З таким девайсов дитина рідше хворітиме. Це корисна річ, завдяки якій у домі буде здоровіший мікроклімат.
  5. Робот-пилосос. Звісно, і з ним періодично потрібне ручне генеральне прибирання, але чистоту протягом тижня він підтримує чудово. Особливо оцінити користь гаджета можна тоді, коли дитина починає повзати, ходити та підбирати з підлоги найменші смітинки. Достатньо на кілька хвилин запустити прилад — і можна бути спокійною за чистоту простору для маленького дослідника.

Якщо у вас виникає питання, де ж купити якісні прилади, в пригоді стане Eldorado.ua. На сайті магазину техніки можна підібрати все: і радіоняню, і сушку, і робот-пилосос із мультиваркою. Асортимент та ціни тішать.

Що ще може знадобитися матусі

Важливий помічник на кухні, з яким можна безпечно годувати дитину, — блендер, а сучасні крісла-гойдалки не гірше маминих рук заспокоюють малюка. Стежте за новинками та не соромтеся брати корисні гаджети. Адже щаслива мама, яка має трішки більше часу та спокою, — це завжди здоровий та усміхнений малюк.