Стиль і смак представниці прекрасної статі багато в чому оприділяється одягом, який вона носить. Від нього також залежить настрій жінки. Ви також помічали за собою, як Ваша впевненість напряму залежить від того, що Ви носите? Щоб створити ідеальний осінній образ, Вам варто звернути увагу на дизайнерський одяг бренду Elena PIGUL. Це торгова марка з власним обличчям!

Український бренд одягу PIGUL: який дизайнерський одяг радить обрати Олена Пігуль на осінь 2022?

Український бренд одягу PIGUL був створений ще у 2015 році. Я, дизайнер Олена Пігуль, люблю актуальні речі і захоплююсь тим, як виглядають сучасні модниці. Мені подобається творити і створювати одяг, який є дійсно ексклюзивним. Саме тому для пошиття кожного виробу я та моя команда застосовуємо тканини різних фактур і текстур. Так, ми уміємо поєднувати, на перший погляд, непоєднуване і в нас це чудово виходить! Таких і навіть подібних речей Ви не зустрінете у жодної леді, ну хіба лише в тієї, яка носить одяг бренду PIGUL.

Бренд українського одягу радить звернути увагу на наступні модні тренди осені 2022:

  1. Жіночі пальта. Обирайте напівприталені моделі чи фасони вільного крою довжини міді чи максі. Великим попитом користується стьобане пальто, яке, до речі, теж відшиває український бренд. Особлива увага приділяється стібкам. Вони ідеально рівні та не вузькі. Цієї осені також затребуваними вважаються варіанти з ромбовидними стібками.
  2. Куртки жіночі осінні. На піку популярності бомбери, куртки-сорочки, стьобані моделі. Рекомендується надавати перевагу варіантам вільного крою. Вони забезпечують комфорт і гарантують свободу рухів. Варто звернути увагу на моделі в клітинку. Вони роблять образ особливим, адже виглядають броско!
  3. Спортивні костюми. Забудьте, що теплий спортивний костюм – це одяг виключно для
    тренувань! Якщо його правильно обіграти, то він чудово доповнить повсякденний образ. Зверніть увагу на моделі з худі чи світшотами вільного крою. Штани можуть бути як фасону “кльош” чи “труби”, так і з манжетами знизу.
  4. Брючні костюми. Жіночно й елегантно справжній леді хочеться виглядати незалежно від того, яка погода за вікном. На сайті elena-pigul.com одяг представлений не лише
    повсякденний, а й класичний. Цієї осені на піку популярності костюми з подовженим
    піджаком та брюками фасону “кльош”, “палаццо”, “труби”. Обирайте жіночий брючний костюм для роботи, навчання, походів у ресторан чи на святкові заходи.
    Цей одяг вважається must have осені 2022 року, а тому заслуговує на те, щоб бути присутнім в гардеробі сучасної жінки! А коли це продукція бренду Пігуль, то Ви ще й підкреслите власну індивідуальність.

Як купити брендовий одяг PIGUL: замовляйте пальто, спортивний костюм і інші трендові речі на сайті!

Український брендовий одяг PIGUL – це не лише про відмінну якість і оригінальність фасонів, а й про демократичні ціни. Він не влітає в копієчку, а тому вважається більш ніж доступним. Купити брендовий одяг дуже просто. Здійснити його замовлення можна на сайті elena-pigul.com. Для цього Вам варто спочатку уважно переглянути каталог і додати товари, що сподобались, до кошику. Далі Ви можете приступати безпосередньо до оформлення замовлення. Вкажіть свої анкетні дані, оберіть адресу доставки та спосіб оплати. Не забудьте перевірити, чи правильно введена інформація. Виникли питання щодо вибору, наприклад, конкретного розміру чи фасону? Не проблема! Кваліфіковані менеджери залюбки дадуть корисні поради, які суттєво спростять процес вибору одягу.