Війна доводить до відчаю та страху не лише людей, а й тварин. Вони також все відчувають, просто не можуть виразити свої емоції словами. Їм теж буває страшно. Якщо собака перелякалась і у неї відчуття сильної тривоги, хазяїну варто дотримуватись деяких рекомендацій. Саме ними зоомагазин Дог ком юа готовий поділитися. Він дуже надіється, що ці поради допоможуть домашньому улюбленцю та повернуть його до попереднього, безтурботного стану.

Щоб заспокоїти тварину, недостатньо купити товари для собак: корисні поради господарю, як створити відчуття спокою

Інтернет магазин для тварин впевнений, що запорукою спокою тварини є те, що вона
знаходиться поруч з господарем. Проте звуки повітряної тривоги, вибухи та інший шум може сильно налякати чотирилапого друга. Щоб його заспокоїти та дещо відволікти від тривожних подій, варто знати наступне:

  1. Інтернет зоомагазин радить відвернути увагу вихованця грою. Для цього ідеально
    підходять іграшки. Найкраще використовувати одну річ, адже вона у собаки завжди буде асоціюватися з розвагами. Тварина, побачивши іграшку, буде знати, для яких цілей вона призначена.
  2. Щоб заспокоїти домашнього улюбленця, господарю рекомендується купити корм для
    собак або ж ласощі. Як правило, при відчутті страху тварина ховається у максимально затишне для неї місце. Хазяїну слід біля нього покласти ласощі чи сухий корм для собак. Коли вихованець трішки заспокоїться, він покуштує їх.
  3. Як би це дивно та, можливо, банально не звучало, але магазин дог.ком.юа рекомендує включати розслаблюючу музику. Вона допомагає тварині відчути спокій і заснути. Багато кінологів використовують композиції відомих класиків під час дресури. У період війни така музика позитивно впливає на психіку вихованця.
  4. Мова тіла господаря – чи не найважливіший момент. Щоб чотирилапий друг заспокоївся, недостатньо найнеобхідніші зоотовари купити. Присутність хазяїна та його любов вирішують багато чого. Коли тварина боїться, йому варто її погладити, обняти, поговорити з нею. А ще господар може виконати хитрий прийом: монотонний голос і часте позіхання допомагають тварині заснути.

Дотримуючись цих основних порад, хазяїну вдасться забезпечити улюбленцю відчуття спокою навіть тоді, коли за вікном тривають воєнні дії. Головне – буде завжди поряд. Навіть у випадку повітряної тривоги не можна залишати тварину вдома. Адже це може серйозно порушити її психіку. Варто розуміти, що домашній улюбленець почувається максимально захищеним лише поруч з господарем. Вірні чотирилапі друзі все відчувають. Це наші менші брати, які потребують опіки й уваги.

Все для собак недорого від магазину Дог: тут завжди є що обрати для улюбленця!

Цікавить все для собак недорого? На сайті dog.com.ua представлена лише якісна та
сертифікована продукція по доступних цінах. Тут немає націнок, оскільки зоотовари інтернет магазин отримує напряму від виробників або їхніх офіційних дистриб’юторів. В каталозі можна будь-який корм для собак купити. Магазин реалізує збалансоване харчування преміум-, супер преміум, класу холістик. Тут можна різноманітні товари для собак придбати. В наявності є чудові іграшки, якими можна потішити домашніх улюбленців, харчові добавки, ласощі та багато чого іншого. Дог дбає про кожну тварину, тому реалізує лише найкращі товари, які неодмінно пригодяться вірному чотирилапому другу.