Для того, щоб постійно розвивати дитину, створювати найбільш привабливі умови для цього, слід своєчасно купувати альбоми для малювання, прості та кольорові олівці.

У каталогах, представлених на сайті https://monakoland.com.ua/brand-marco, є безліч видів. Щоб зробити вибір на користь необхідного варіанту, варто визначитися з деякими параметрами.

Основні параметри

Асортимент кольорових олівців досить великий, але не батьки можуть зробити вибір на користь необхідного варіанту. Спростити процес можна, якщо визначитись із декількома характеристиками.

Приваблива форма

Зараз можна вибрати та придбати такі типи форм олівців:

  • Круглі. Вона ідеально підходить для школярів.
  • Шестигранна. Так як маленькі дітки дуже сильно натискають на олівець, їм не варто купувати подібні форми. Їх купують підліткам.
  • Тригранна. З їхньою допомогою можна навчити дитину правильно тримати олівець.

Рівень м’якості

Цей параметр раніше прописували лише на простих олівцях. Тепер цей показник прописується і на більшості кольорових олівців. Щоб простіше було встановити, який олівець представлений, слід провести кілька ліній. Це дозволить оцінити і те, наскільки легко малюкові малюватиме.

Акварельні олівці

Ці олівці входять до окремої категорії. Так як грифель виділяється підвищеною м’якістю, жодних проблем з нанесенням ліній, рис не буде.

У деяких випадках акварельні олівці застосовуються для малювання не тільки на папері, але й пластиці, на картоні. Допускається і періодичне зволоження олівця. На основний результат це не вплине.

Чисельність відтінків

Щоб визначити, яку саме кількість кольорів слід вибирати та купувати, слід керуватися віком малюка. Якщо вибирається набір для найменших, можна придбати від 6 до 10-12 штук. Для тих діток, які активно відвідують дитячий садок та перший-другий клас, більше підійдуть розширені набори. До їхнього складу входять від 24 до 36 відтінків. У кожному випадку можна вибрати потрібну кількість.

Виробник

Щоб зробити вибір на користь необхідного варіанту, варто звертати увагу на компанію-виробника. Хоча чисельність компаній, які випускають подібну продукцію, досить велика, слід вибирати лише перевірених виробників.

Як орієнтир можна використовувати те, наскільки довго компанія працює в даній сфері. Додатково варто оцінювати асортимент кольорових олівців, представлених зараз.

Вартість

Ще один важливий параметр, який варто визначити, вибираючи кольорові олівці, – це ціна. Кожен з батьків самостійно вирішує, скільки коштів людина готова витратити на покупку. Це дасть можливість поменшити витрати, а також позбавитись інших проблем.

Щоб вигідно вкласти кошти на придбання якісної продукції, слід правильно вибирати постачальника. Для цього потрібно відстежувати основні параметри, перевіряти сертифікати якості, а також ретельно проводити аналіз. Такий підхід дозволить отримати якісні кольорові олівці, що відповідають усім вимогам.