Чистка обличчя – це ефективна процедура  що підтримує шкіру в тонусі та покращує її стан,  знищує неприємні чорні точки. Косметологи Beauty Studio ( розташовано в
Києві) рекомендують робити чистку обличчя для збереження молодості і еластичності шкіри 1 раз в 3-4 тижні.

При чистці обличчя видаляються комедони, мертві клітини шкіри, залишки шкірного жиру. Крім, покращення стану Вашої шкіри, покращується кровообіг та інші доглядові препарати краще функціонують.

Слід пам’ятати, що при чистці обличчя Ваша шкіра потрапляє в стресову ситуацію. Після будь-якого виду чистки обличчя йде період відновлення – в середньому від 2 до 14 днів. В цей період шкірі потрібен правильний догляд і захист.

Можна виокремити такі типи чистки:

  • Мануальна-лікар-косметолог робить очищення забруднень, видалення вугрів і мертвих клітин епідермісу вручну за допомогою спеціальних стерильних серветок і ложечки, скрабування і масажу, після чого наноситься заспокійлива маска. Після процедури лікар рекомендує вам косметичні засоби по догляду за обличчям;

Мануальна (ручна) чистка здійснюється в кілька етапів:

  1. Очищення шкіри від косметики, а також застосування розпарювання (вапоризації) шкіри. Якщо у клієнта шкіра не схильна до акне, лікар проводить скрабування шкіри.
  2. Чистка. За допомогою стерильних серветок косметолог видаляє забруднення і вугри. При очищенні важкодоступних місць, таких як складки шкіри або крила носа, лікар може використовувати спеціальну ложечку.
  3. Етап догляду. Нанесення масок і тоніки.
  4. Консультація з лікарем з приводу подальшого догляду за шкірою. Після мануальної чистки на деякий час слід відмовитися від важких косметичних засобів. Косметолог призначає спеціальні косметичні препарати для захисту шкіри від ультрафіолетових променів.
  • Ультразвуковий пілінг – є недорогим, безпечним і ефективним методом чистки обличчя. Процедура проводиться за допомогою дії ультразвукових хвиль на шкіру. Під час процедури видаляються мертві клітини епідермісу, забруднення, сальні пробки. Процедура абсолютно безболісна і приносить чудові результати;
  • Комбінований пілінг обличчя-це комплексна процедура, яка підходить кожному пацієнту. В основі процедури поєднуються методи апаратної та мануальної чистки, що сприяє безпечному пілінгу шкіри. Наприклад, видалення вугрів лікар робить вручну, а чистку пір за допомогою апарату для вакуумного чищення.